SUPERKOMBAT. Remy Bonjasky a sosit în România. Acţiune emoţionantă, alături de Duckadam

Superkombat World Grand Prix, cea mai mare gală K1 din această vară, va avea loc sâmbătă seară, la Sala Polivalentă. Cei mai buni luptători din România se vor duela în scopuri caritabile, în acţiunea de ajutorare a copiilor bolnavi de leucemie implicându-se şi Remy Bonjaski şi Helmuth Duckadam, care vor scoate la licitaţie obiecte inedite.

RomaniaTV.net
22 mai 2015, 06:04
SUPERKOMBAT. Remy Bonjasky a sosit în România. Acţiune emoţionantă, alături de Duckadam

Remy Bonjasky, multiplul campion mondial la K1, a sosit în România pentru a asista la gala Superkombat World Grand Prix, care va avea loc sâmbătă seara, la Sala Polivalentă din Capitală. Starul surinamez a lansat în România tehnologia revoluționară BodyVision, iar sâmbătă va scoate la licitaţie o pereche de mănuși cu autograful său, în timp ce Helmuth Duckadam va propune un tricou cu semnăturile campionilor Europei din 1986.

În acelaşi timp, toți sportivii care vor participa la gală vor face donaţii în scopuri caritabile. Fondurile astfel obţinute vor fi folosite pentru achiţionarea de aparatură medicală necesară Spitalului Fundeni din Capitală, în ajutorarea copiilor bolnavi de leucemie. Gala va fi transmisă pe sport.ro, începând cu ora 21.00, şi pe Eurosport, de la ora 22.00. 

Programul cuprinde 15 meciuri, iar capul de afiş este cel dintre românul Andrei Stoica şi francezul Thomas Alizier. Biletele pentru gală se găsesc la Sala Polivalentă, iar preţul acestora pornește de la 20 de lei.