Superluna din iunie. Ce zodii sunt influenţate de luna nouă în Rac

Luna Nouă are loc pe 23 iunie 2017 și va avea loc în zodia Racului, decanul 1. Deși, luna este în Rac are influențe puternice din Gemeni.

RomaniaTV.net
21 iun. 2017, 17:47
Superluna din iunie. Ce zodii sunt influenţate de luna nouă în Rac

Superluna din iunie – influențe generale

Superluna din Rac aduce o perioadă benefică pentru atingerea scopurilor personale. E un moment important pentru a ne recunoaște și înfrunta cele mai ascunse și intime sentimente și trăiri și pentru a accepta și oferi ajutor. Este momentul ideal pentru a începe proiecte domestice importante sau pentru a porni la un drum lung.

Pentru că Racul este semn de apă, semn matern este recomandat să mergeți lângă un ochi de apă (mare, rău) unde să reflectați, să meditați. Dacă nu aveți o relație cu părinții, cu casa natală este momentul perfect pentru a vă reconecta și pentru a vă vindeca de amărăciuni.

Zodiile afectate de superluna din iunie

Rac

Luna Nouă în Rac este o invitație pentru această zodie, o invitație la un nou început, o invitație în acceptarea sinelui. Racul va simți nevoia să uite de rele, să uite de ranchiuni și va dori să încerce iertarea.

Începutul nou pentru Rac presupune realizarea faptului că își irosește timpul și viața cu ranchiuni și că trebuie să învețe și să ia decizii care să-l ajute să evolueze.

Pentru Rac începe un ciclu nou, un ciclu în care va profita de orice lucru, în care va încerca să se conecteze mai mult cu propria sa persoană și propriile sale sentimente.

Citeşte mai mult pe unica.ro.