Marian Aliuță s-a pocăit după ce și-a înșelat soția: „Nu am fost ușă de biserică”

Marian Aliuță s-a pocăit după ce și-a înșelat soția. Fostul fotbalist susține că orice bărbat este supus greșelii, dar el a reușit astfel să se apropie de Dumnezeu. Este conștient că nu a fost "ușă de biserică", însă, cel mai important este că a luat-o pe calea credinței.

31 ian. 2023, 12:53
Marian Aliuță s-a pocăit după ce și-a înșelat soția: „Nu am fost ușă de biserică”
Marian Aliuță s-a pocăit după ce și-a înșelat soția

Marian Aliuță s-a pocăit după ce și-a înșelat soția. Nu o singură dată Marian Aliuță a declarat că a călcat strâmb în relația cu soția sa. Însă, greșelile din tinerețe l-au ajutat pe fostul fotbalist să se apropie de Dumnezeu. Credința a fost cea care l-a schimbat profund, acum nu mai are ochi pentru alte femei decât pentru soția lui.

Marian Aliuță s-a pocăit după ce și-a înșelat soția

Fostul fotbalist a recunoscut că a fost prins de nevastă, însă nu s-a pus vreodată problema divorțului. „Vreau să mă botez în apa Iordanului. Nu am fost ușă de biserică, am fost și eu prins, văzut prin ziare. Niciodată nu s-a pus problema să divorțez. Nu am vorbit, am încercat să fiu cuminte prin curte, prin casă, dar avem o relație foarte frumoasă. Ne iubim. S-a supărat când m-a văzut prin ziare, dar am o femeie inteligentă și e foarte ușor să termin cu cineva și să iei pe altul. Eu cred că orice bărbat face aceași lucru. Nu cred că există bărbat să nu greșească”, a mărturisit Marian Aliuță, la Antena Stars.

Citește și: BOMBĂ în SHOWBIZ! Fost fotbalist de la Steaua şi Rapid, prins cu AMANTA. Şi-a înşelat soţia cu o ispită de la „Insula Iubirii” FOTO

Marian Aliuţă, avertizat de Nuţu Cămătaru

Gigi Becali a luat bani cu împrumut de la Nuţu Camataru, acum 20 de ani, şi i-a pus gaj pe Florentin Dumitru, Mirel Radoi şi Marian Aliuţă, cei mai reprezentativi fotbalişti de la Steaua (FCSB).

Primul care a vorbit despre acest subiect a fost Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF. „Eu ştiu un conducător din România care a luat bani mulţi de la Nuţu Cămătaru. Nuţu Cămătaru a ajutat fotbalul, nu l-a distrus! A dat împrumut de sute de mii de euro la un patron. Acel om a ţinut echipa cu banii de la Nuţu Cămătaru. Uite că a făcut-o. O echipă tare din Bucureşti”, a declarat Dumitru Dragomir.

Ulterior, chiar Florentin Dumitru avea să confirme varianta: „La un moment dat, eu, Aliuţă şi Rădoi eram daţi cumva. La momentul ala, când venea cu bani nea Gigi, lua de la Nuţu. Eram daţi acolo, aveam foile în alb. Nu l-am cunoscut faţă în faţă pe Nuţu Cămătaru. Nici nu îmi doresc. Eu mă feresc de lucrurile astea”, a apus Florentin Dumitru.

Acum, invitat la podcast-ul realizat de Geanina Iacob, a venit rândul lui Marian Aliuţă să comenteze subiectul. „Aşa e! Eu mă mai vedeam cu Nuţu în perioada aia şi îmi spunea „Ai grijă cum mergi! Să nu-ţi rupi piciorul, că am actele aici!”. În perioada aia, nea Gigi nu prea avea bani cash, avea terenuri, nu prea se vindeau, aşa că lua bani d ela Nuţu şi trebuia să lase o garanţie”, a spus Marian Aliuţă.