Superman există! Povestea românului care a traversat Canalul Mânecii VIDEO

Publicat: Miercuri, 01 Iulie 2015 15:57 // Actualizat: Miercuri, 01 Iulie 2015 15:57 // Sursa: romaniatv.net

Andrei Roşu, fost membru al formaţiei Gaz pe Foc, este singurul om din lume care a reusit performanţa să facă şapte maratoane şi şapte ultramaratoane pe şapte continente. Recent, el a devenit primul român care a traversat înot Canalul Mânecii.

Andrei Roşu, fostul membru al trupei Gaz pe Foc, a devenit primul român care a traversat înot Canalul Mânecii. Reuşita sa pare imposibilă pentru oamenii obişnuiţi, 20 de ore şi 44 de minute de înot continuu, la o temperatură a apei de 13 grade Celsius.

"Cel mai greu a fost să mă acomodez cu valurile, erau mari, mi-a fost şi frig, visam la o baie caldă, timp de 6 luni, pentru a mă pregătim, am făcut duşuri reci", a povestit Andrei.

Proba de traversare a Canalului Mânecii nu a fost insă deloc uşoară. Andrei le-a mărturisit prietenilor de pe Facebook că i s-a făcut rău de mai multe şi că a avut probleme cu braţul stâng după 40 de kilomtri. A trecut însă peste orice şi a terminat proba.

Traversarea Canalului Mânecii a făcut parte din cele trei probe ale ultratriatlonului Arch 2 Arc. Mai întîi, Andrei a alergat 140 de kilometri de alergare între Londra şi Dover, apoi a tranversat înot Canalul Mânecii, după care a pedalat 300 de kilometri până la Paris. Uimitor este şi faptul că fostul membru al trupei Gaz pe Foc s-a apucat de înot abia în urmă cu patru ani. Când nu se antrenează pentru ultra maratoane, Andrei Roşu lucrează în domeniul financiar.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Andrei Roşu Gaz pe foc roman inot Canalul Manecii ultramaraton
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 iul 18:58
...continente. Recent, el a devenit primul român care a traversat înot Canalul Mânecii. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
01 iul 16:07
Votează email 0 email
...Recent, el a devenit primul român care a traversat înot Canalul Mânecii. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H