Supermaşina futuristă care rivalizează cu navele extraterestre FOTO&VIDEO

Supervehicului i se mai spune şi Extra Terrestrial Vehicle - ETV. Are la bază aceeaşi platformă ca şi un Chevrolet modest, însă asemănările se opresc aici, pentru că aspectul şi dotările acesteia sunt fără egal pe Pământ, cel puţin deocamdată.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 13:02

Vehiculul superb este „opera” fabricantului de origine italiană Michael Vetter, care conduce The Car Factory, din Florida, scrie The Sun. Preţul automobilului futurist este de 120.000 de dolari.

Maşina are cinci parbrize, uşi etanşe care se deschid de jos în sus, deasupra maşinii, ca nişte aripi de pasăre, iar roţile sunt mascate de caroserie. Cutia de viteze are cinci trepte, iar vehiculul este dotat în interior cu două camere de luat vederi, care fac ca manevrele de parcare să fie o joacă de copii.

Fabricantul Michael Vetter, care este cunoscut mai mult ca Kit Car Mike, a produs deocamdată şapte modele, între care unul a fost expus la London Motor Museum, în Middlesex. „Acest ETV este făcut pentru acele persoane care au avut până acum tot felul de maşini şi care caută în continuare una absolut diferită”, a spus fabricantul.