SUPERPUTERILE fiecărei zodii explicate de astrologi. Verifică la ce capitol străluceşti

Data viitoare când te vei afla într-o groapă de comparație și disperare, amintește-ți că ai ceva special pe care toți ceilalți și-l doresc. Fie că este vorba de o cunoaștere enciclopedică a zilelor de naștere ale prietenilor, de empatie nesfârșită sau de clarviziune reală, toți avem o super-putere. Iată părerea noastră despre modul în care fiecare semn zodiacal salvează ziua cu sosul lor special.
Filip Stan
30 ian. 2024, 11:03
SUPERPUTERILE fiecărei zodii explicate de astrologi. Verifică la ce capitol străluceşti

SUPERPUTERILE fiecărei zodii:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
SUPERPUTERE: ENERGIE FĂRĂ MARGINI

Fie că este vorba de adunarea echipajului pentru o altă rundă de fotografii în timpul weekendului, de planificarea excursiei de la 6 dimineața în aceeași zi sau de un entuziasm suspect de a-ți transporta toată mobila grea fiecare dată când te muți, Berbecii sunt ca iepurașul energizat, merge mereu! Condus de planeta de acțiune Marte și întotdeauna gata să adauge mai multe lemne in foc, Berbecul poate arde lumânarea la ambele capete și totuși vrea să meargă la sală după aceea. De-ar fi contagioasă acea bucurie de a trăi!

Taur (20 aprilie – 20 mai)
SUPERPUTERE: TOP CHEF

Taurii au întotdeauna confort în mintea lor, motiv pentru care știu să transforme orice casă într-o casă și orice pungă de supa instant într-o masă gourmet. Data viitoare când iti deschizi dulapul pentru a găsi doar tăiței uscați care se uită înapoi la tine, trimite-ti prietenul Taur la piață pentru a ridica toate elementele de fixare pentru a-și face plăcere. Se va întoarce în cinci minute cu ingrediente organice plus o combinație de vinuri și un meniu de degustare de mochi pentru desert. În plus, ei țin cumva întreaga factură sub 100 de lei, chiar și cu inflație.

Horoscop FEBRUARIE 2024. Vechile tradiții se prăbușesc zgomotos. Surprize astrologice și schimbări pentru toate zodiile
Gemeni (21 mai – 20 iunie)
SUPERPUTERE: MAGNET DE BÂRFĂ

Prietenul tău Gemeni știe întotdeauna bârfele. Acest lucru se datorează în parte pentru că sunt atât de amabili și fermecatori, încât toată lumea vrea să se deschidă față de ei și să primească interpretarea lor hilară a celei mai recente drame. Dar este și pentru că Gemenii sunt detectivi excelenți care pot urmări imediat detaliile despre schimbarea în carieră a unui fost cunoscut sau despre divorțul dezordonat al fostului șef. Aminteste-ti doar că ei cunosc ceaiul pentru că îl vărsă și ei, așa că ai grijă să nu scape propriile secrete!

Rac (21 iunie – 22 iulie)
SUPERPUTERE: COMEDIANT

Asta s-ar putea să te surprindă, dar stăpâniți de luna sensibilă și adaptabilă, Racii sunt experți în a citi camera ca pe o carte și în a întâlni atmosfera acolo unde este. Ceea ce, în ultimă instanță, este: meseria unui comic de stand up. Fie că spun glume în fața unui public, găzduiesc o cină sau intuiesc nevoile tuturor la întâlnirea de lucru, Racii pot spune instantaneu cum se simt toți ceilalți din cameră și se pot adapta în consecință. Cunoașterea audienței cuiva este cu adevărat o superputere.

Leu (23 iulie – 22 august)
SUPERPUTERE: STRĂLUCIRE EFERVESCENTĂ

Da, desigur, Leii sunt cunoscuți pentru că sunt atractivi. Când un leu intră în cameră, pur și simplu nu-ți poți lua ochii de la el. Dar de ce se întâmplă asta chiar și atunci când semnul de foc fix intră într-un spațiu în pantaloni de trening și fără machiaj? Ei bine, Leul este guvernat de soare, ceea ce înseamnă că, chiar și atunci când au depus efort zero, nu se pot abține să nu strălucească. Această superputere este foarte utilă în zilele de boală, în mersul rușinii după o intalnire fierbinte sau în ascunderea unei mahmureală în vacanța cu familia.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce îi așteaptă pe nativi în luna următoare. Vărsătorii și Gemenii se vor schimba radical

Fecioara (23 august – 23 septembrie)
SUPERPUTERE: FACEREA IMPOSIBILULUI SA PARA FĂRĂ EFORT

Fecioarele sunt cunoscute pentru că sunt puțin persnice, dar, ca semn mutabil, sunt de fapt destul de adaptabile și flexibile. O Fecioară va opri totul pentru a-ți veni în ajutor. O Fecioară va muta literalmente un munte pentru tine și apoi va insista că „nu a fost nimic”. Și aici se află cu adevărat superputerea Fecioarei: abilitatea de a rezolva ceea ce părea a fi o problemă de netrecut în cinci secunde și, după aceea, să nu aibă nicio cută în cămașă sau părul ravasit.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!