SUPERPUTERILE fiecărei zodii explicate de astrologi. Verifică la ce capitol străluceşti

Data viitoare când te vei afla într-o groapă de comparație și disperare, amintește-ți că ai ceva special pe care toți ceilalți și-l doresc. Fie că este vorba de o cunoaștere enciclopedică a zilelor de naștere ale prietenilor, de empatie nesfârșită sau de clarviziune reală, toți avem o super-putere. Iată părerea noastră despre modul în care fiecare semn zodiacal salvează ziua cu sosul lor special.

30 ian. 2024, 11:03
SUPERPUTERILE fiecărei zodii explicate de astrologi. Verifică la ce capitol străluceşti

SUPERPUTERILE fiecărei zodii:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
SUPERPUTERE: ENERGIE FĂRĂ MARGINI

Fie că este vorba de adunarea echipajului pentru o altă rundă de fotografii în timpul weekendului, de planificarea excursiei de la 6 dimineața în aceeași zi sau de un entuziasm suspect de a-ți transporta toată mobila grea fiecare dată când te muți, Berbecii sunt ca iepurașul energizat, merge mereu! Condus de planeta de acțiune Marte și întotdeauna gata să adauge mai multe lemne in foc, Berbecul poate arde lumânarea la ambele capete și totuși vrea să meargă la sală după aceea. De-ar fi contagioasă acea bucurie de a trăi!

Taur (20 aprilie – 20 mai)
SUPERPUTERE: TOP CHEF

Taurii au întotdeauna confort în mintea lor, motiv pentru care știu să transforme orice casă într-o casă și orice pungă de supa instant într-o masă gourmet. Data viitoare când iti deschizi dulapul pentru a găsi doar tăiței uscați care se uită înapoi la tine, trimite-ti prietenul Taur la piață pentru a ridica toate elementele de fixare pentru a-și face plăcere. Se va întoarce în cinci minute cu ingrediente organice plus o combinație de vinuri și un meniu de degustare de mochi pentru desert. În plus, ei țin cumva întreaga factură sub 100 de lei, chiar și cu inflație.

Horoscop FEBRUARIE 2024. Vechile tradiții se prăbușesc zgomotos. Surprize astrologice și schimbări pentru toate zodiile
Gemeni (21 mai – 20 iunie)
SUPERPUTERE: MAGNET DE BÂRFĂ

Prietenul tău Gemeni știe întotdeauna bârfele. Acest lucru se datorează în parte pentru că sunt atât de amabili și fermecatori, încât toată lumea vrea să se deschidă față de ei și să primească interpretarea lor hilară a celei mai recente drame. Dar este și pentru că Gemenii sunt detectivi excelenți care pot urmări imediat detaliile despre schimbarea în carieră a unui fost cunoscut sau despre divorțul dezordonat al fostului șef. Aminteste-ti doar că ei cunosc ceaiul pentru că îl vărsă și ei, așa că ai grijă să nu scape propriile secrete!

Rac (21 iunie – 22 iulie)
SUPERPUTERE: COMEDIANT

Asta s-ar putea să te surprindă, dar stăpâniți de luna sensibilă și adaptabilă, Racii sunt experți în a citi camera ca pe o carte și în a întâlni atmosfera acolo unde este. Ceea ce, în ultimă instanță, este: meseria unui comic de stand up. Fie că spun glume în fața unui public, găzduiesc o cină sau intuiesc nevoile tuturor la întâlnirea de lucru, Racii pot spune instantaneu cum se simt toți ceilalți din cameră și se pot adapta în consecință. Cunoașterea audienței cuiva este cu adevărat o superputere.

Leu (23 iulie – 22 august)
SUPERPUTERE: STRĂLUCIRE EFERVESCENTĂ

Da, desigur, Leii sunt cunoscuți pentru că sunt atractivi. Când un leu intră în cameră, pur și simplu nu-ți poți lua ochii de la el. Dar de ce se întâmplă asta chiar și atunci când semnul de foc fix intră într-un spațiu în pantaloni de trening și fără machiaj? Ei bine, Leul este guvernat de soare, ceea ce înseamnă că, chiar și atunci când au depus efort zero, nu se pot abține să nu strălucească. Această superputere este foarte utilă în zilele de boală, în mersul rușinii după o intalnire fierbinte sau în ascunderea unei mahmureală în vacanța cu familia.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce îi așteaptă pe nativi în luna următoare. Vărsătorii și Gemenii se vor schimba radical

Fecioara (23 august – 23 septembrie)
SUPERPUTERE: FACEREA IMPOSIBILULUI SA PARA FĂRĂ EFORT

Fecioarele sunt cunoscute pentru că sunt puțin persnice, dar, ca semn mutabil, sunt de fapt destul de adaptabile și flexibile. O Fecioară va opri totul pentru a-ți veni în ajutor. O Fecioară va muta literalmente un munte pentru tine și apoi va insista că „nu a fost nimic”. Și aici se află cu adevărat superputerea Fecioarei: abilitatea de a rezolva ceea ce părea a fi o problemă de netrecut în cinci secunde și, după aceea, să nu aibă nicio cută în cămașă sau părul ravasit.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro