SuperStar 10 septembrie LIVE VIDEO PRO TV. Începe show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate vedete!

Show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale începe vineri seraă, la PRO TV.

10 sept. 2021, 20:00
SuperStar 10 septembrie LIVE VIDEO PRO TV.  Începe show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate vedete!

SuperStar 10 septembrie LIVE VIDEO PRO TV. Începând cu 10 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:30, și sâmbăta, de la ora 20:00, SuperStar România vor face loc tuturor celor care au curajul să-și schimbe viața. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt jurații formatului TV fenomen global și sunt pregătiți pentru un spectacol de neratat.

SuperStar 10 septembrie LIVE VIDEO PRO TV. Începe show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate vedete!

Toți cei care au crezut că își pot transforma idolii în fani și-au găsit locul în etapa preselecțiilor, însă unul singur va reuși să ajungă până în final și să devină următorul SuperStar al României.

În seara de debut, Superstar se va „duela” cu X Factor de pe Antena 1, show-ul care a debutat luni seara. În primă fază, cea a preselecţiilor, juraţii competiţiei testează concurenţii şi cei care reuşesc să îi impresioneze merg mai departe. Vor mai urma doua etape ale competiţei până ce concurenţii vor ajunge în etapele live.

De asemenea, Pro TV anunţase că semifinalele SuperStar s-au filmat la Arenele Romane, în luna august.

SuperStar va fi, practic, ediţia românească a formatului internaţional Idol. Show-ul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări. A fost, printre altele, pe televiziuni şi în Germania, Statele Unite ale Americii, Olanda, Franţa sau China.

The Idols a fost în urmă cu câţiva ani şi în „grădina” Antena 1. Postul Intact a luat licenţa, însă nu a apucat să producă show-ul de televiziune. În iunie 2011, Antena 1 anunţa că a achiziţionat licenţa show-ului Idols.

SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional ”Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis. Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical! Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără: Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks sau Kris Allen. Începând cu această toamnă, românii au șansa de a se alătura galeriei internaționale de câștigători, în cazul în care vor demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a fi primul SuperStar România!

Citeşte şi: X FACTOR 10 SEPTEMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Seară incendiară la cea de-a doua ediţie a concursului. Cargo și Bikers for Humanity au ridicat sala în picioare