X Factor România 6 septembrie 2021. Juraţii au izbucnit în lacrimi când au văzut ce surpriză li s-a pregătit pe scenă

X Factor România 6 septembrie 2021. Începutul de toamnă a adus multe surprize pentru telespectatori, emisiunile preferate încep, una câte una, să debuteze cu un nou sezon. Show-ul de la Antena 1 se numără printre ele.

06 sept. 2021, 21:48
X Factor România 6 septembrie 2021. Juraţii au izbucnit în lacrimi când au văzut ce surpriză li s-a pregătit pe scenă
Începutul de toamnă a adus multe surprize pentru telespectatori

X Factor România

6 septembrie 2021. Prezentatorii Răzvan și Dani au pregătite o mulțime de surprize, iar o parte dintre ele vor începe să se dezvăluie chiar din această seară. Prima ediție din acest sezon a fost deschisă cu un moment artistic legendar susținut de Andrada Precup, Dragoș Moldovan, Lorelai Bratu, Jeni Ion, Anamaria German și Vlad Negoiță, însă acesta este doar începutul.

În fiecare zi de audiții am avut parte de câte un moment special, în afara concursului, e vorba de niște oameni extrem de speciali pe care nu îi vezi toată ziua la televizor, dar merită să fie văzuți! De la Corul Madrigal și până la moment de hard rock, am trecut prin toate stările! Sigur, inclusiv stări foarte amuzante, la care nu te poți opri din râs, mai ales alături de Ștefan Bănică.

Când ne pornim noi doi, e greu să ne mai oprească cineva. Dar au fost și momente emoționante, până la lacrimi chiar, depinde și de încărcătura pe care o aduce persoana de pe scenă, de cât de special a fost momentul”, a spus Delia.

Citeşte şi: Florin Răduță, câştigătorul sezonului 5 de la X Factor, va fi internat la Fundeni. A fost nevoie de o biopsie

X Factor România 6 septembrie 2021

Foștii concurenți i-au emoționat pe jurați, care au izbucnit în lacrimi, după ce au auzit vocile armonizate perfect pe o piesă foarte puternică. „Extraordinar! În primul rând că a sunat extraordinar, muzical vorbind. Sunteți o dovasă vie că se poate, că orice greutate, atâta timp cât ai suflet, cât ai inimă, poate fi învinsă. Sunteți un exemplu pentru noi toți„, a spus Ștefan Bănică Jr.

Loredana a fost foarte impresionată de cât de frumos au cântat aceștia și, deși unii dintre ei au avut o condiție specială, acest lucru nu i-a împiedicat să urce pe scenă și să cânte în cel mai frumos mod posibil. „Voi nu sunteți niște oameni speciali, voi sunteți unici! Trebuie să apreciem și să trăim viața așa cum e ea și să ne bucurăm împreună. Eu vreau să vă mulțumesc că ați deschis această seară, într-un mod magic, magistral, măreț și vă iubesc pe fiecare. Bravo!„, a adăugat și Loredana, potrivit A1.ro.