SUPERSTAR 2021: Daniel Şveţ a făcut atac de panică, juraţii i-au sărit în ajutor VIDEO

Daniel Șveț are 25 de ani, este din Chișinău și este angajat ca solist vocal la Opera Națională din capitala Republicii Moldova.

19 sept. 2021, 01:20
SUPERSTAR 2021: Daniel Şveţ a făcut atac de panică, juraţii i-au sărit în ajutor VIDEO

SUPERSTAR 2021. Momente de panică în emisiunea Superstar. Unul dintre concurenţii care au urcat pe scenă a reuşit să îi sperie pe juraţi. Tânărului i s-a făcut rău imediat după ce a terminat de cântat.

Emoţiile au reuşit să îl doboare pe concurentul Daniel Şveţ. Tânărului i s-a făcut rău chiar în faţa juraţilor. Artiştii au sărit imediat în ajutorul concurenţului, destul de speriaţi de situaţie.

După câteva momente, tânărul a început să le explice juraţilor cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Daniel Şveţ: „Nu vreau să spun acest lucru, dar eu sunt bolnav.”

Smiley: „Aşează-te pe ceva, stai puţin jos”

Daniel Şveţ: „Eu nu fac show”.

Smiley: „Eşti bine, vrei să-ţi arunc nişte apă pe faţă?”

Daniel Şveţ: „Da, mai cânt şi a treia oară. Îmi cer scuze, v-am dezamăgit

Raluka: „Ce problemă ai?”

Daniel Şveţ: „Cu 2 zile în urmă am răcit, mi s-a înfundat nasul şi nu îmi înţeleg vocea”.

Raluka: „Ai făcut un atac de panică”

 

 

 

SUPERSTAR 2021: Daniel Șveț a absolvit Conservatorul din Chișinău, la secțiunea canto clasic. Și-a deschis o școală de muzică, unde predau mai mulți profesori.  Spune că are un succes real cu școala și elevi de toate vârtele.

Emoțiile l-au coplești pe Daniel Șveț

Emoțiile l-au coplești pe Daniel Șveț >> https://bit.ly/2VSL0uXDupă ce a cântat, concurentului i s-a făcut rău

Posted by SuperStar România on Saturday, September 18, 2021

 

Daniel este convins că poate cânta orice gen de muzică. El spune că în primul rând este artist, iar abia apoi este profesor de canto. Numele său a devenit cunoscut mai ales după participarea la Vocea Ukrainei. In concurs a ajuns până la duel. A participat și la Românii au Talent, în sezonul 7, reușind să ia 4 de Da, însa nu a ajuns în semifinale.

Îsi dorește ca SuperStar România să îl ducă și mai aproape de celebritatea la care visează. Emoțiile l-au coplești pe Daniel, în timp ce se afla pe scena SuperStar. După ce a cântat, concurentului i s-a făcut rău, iar jurații s-au grăbit să-l ajute.

Marinică a cucerit juriul de la Superstar cu vocea lui. Are o poveste de viaţă emoţionantă: „Mama ne-a părăsit”
SUPERSTAR 2021: Andrei Șerban a făcut spectacol pe scenă cu o interpretare la acordeon. Raluka: „Ești absolut minunat!”

Andrei Șerban din Alba Iulia a adus voie bună pe scena SuperStar, iar jurații s-au distrat excelent în compania lui. Elevul în vârstă de 16 ani a cântat la acordeon melodia „Uite așa aș vrea să mor” a lui Gică Petrescu, demonstrând că este un talent nativ. A urmat apoi un moment neașteptat: Andrei a interpretat la pian o melodie pe care i-a dedicat-o unei fete pe nume Maximiliana. Este colega lui de clasă de care este îndrăgostit.

SuperStar 17 septembrie LIVE VIDEO PRO TV. Emoție pe scena show-ul muzical. Carla’s Dreams izbucnește în lacrimi: Îți mulțumesc că mi-ai amintit despre ce e foarte important
„Nu mă așteptam la așa ceva”, a spus Smiley care s-a declarat cucerit de prestația tânărului. 
„Andrei, ești absolut minunat! Ești un personaj, ești superb! a fost reacția Ralukăi. 

SUPERSTAR 2021: Andrei cântă de la vârsta de 6 ani, iar acum este elev la Liceul de Arte. Tatăl său este inginer, iar mama economist. Aceștia îl susțin în alegerea sa de a urma o carieră muzicală. Tânărul spune că și-a făcut în camera sa un fel de studio,  iar părinții i-au cumpărat cele necesare ca să producă muzică.

 


loading...
Partenerii noștri