Superstiţii care te pot face să ghiceşti sexul copilului

Atunci când eşti gravidă, poti afla ce sex are copilul tau dintr-o simpla ecografie… desi si acestea au dat gres uneori. Dar este posibil oare ca o verigheta să îţi “spună” sexul copilului tău din burtă? Dar faptul că burta este sus, este un semn că ai fata?

RomaniaTV.net
27 iul. 2013, 05:14
Superstiţii care te pot face să ghiceşti sexul copilului

Unele din metodele neştiintifice ce exista în lumea largă au dat rezultate surprinzătoare pozitive. Merită să fie parcurse măcar şi doar pentru curiozitate.

Studiul realizat de Eleven Bub Hub a verificat sexul copilului prin metode “din bătrâni” şi peste 50% din rezultate s-au dovedit a fi corecte. Conform acestui studiu, cel mai bun mod să anticipezi sexul bebeluşului nenăscut este să îi verifici pulsul şi apoi să testezi şi cu vechea metodă a verighetei.
 
Celelalte metode populare cunoscute nu au dat rezultate într-atât de bune încât să fie considerate edificatoare şi relevante. De exemplul, testul poftelor dulci versus acre a funcţionat doar 50%. Mai există şi teoria prin care, dacă tatăl se îngraşă cot la cot cu mama gravidă, copilul va fi băiat, a ieşit corect în doar 36% din cazuri.

Cel mai surprinzător rezultat a fost la testul intuiţiei mamei. Rezultatul corect a fost de doar 45%, de unde rezulta că mamele nu sunt chiar aşa de intuitive mereu cât spun ce şi-ar dori cu adevărat.

Citeşte mai mult pe sfatulpărintilor.ro