SUPERSTIŢII DE ANUL NOU: Ce trebuie să faci dacă vrei să te căsătoreşti în 2014

SUPERSTIŢII DE ANUL NOU. Există anumite lucruri pe care ar trebui să le facem sau pe care ar trebui să le evităm pentru a ne bucura de sănătate, noroc şi dragoste în Noul An.

31 dec. 2013, 06:58
SUPERSTIŢII DE ANUL NOU: Ce trebuie să faci dacă vrei să te căsătoreşti în 2014

SUPERSTIŢII DE ANUL NOU. În noaptea dintre ani este bine să nu fiţi trişti şi să nu plângeţi, deoarece starea de spirit pe care o aveţi la miezul nopţii vă va urmări tot anul ce începe.

Faci curat pe 31 decembrie? Alungi belşugul! TRADIŢII ŞI OBICEIURI în ajunul ANULUI NOU

Imediat după miezul nopţii deschideţi larg uşile şi ferestrele din casă, dacă îl petreceţi în propria locuinţă, pentru a alunga spiritele rele din ea, scrie adevărul.ro.

Citeşte şi REVELION 2014. TRUCURI ca să nu ţi se facă rău de la mâncare în timpul petrecerii

Mâncaţi la masa de Anul Nou peşte şi struguri: peştele pentru a dobândi abilitatea lui în depăşirea problemelor şi struguri sau strafide pentru prosperitate şi pentru a fi feriţi de boli.

La miezul nopţii, dansaţi în aer liber, cel mai bine în jurul unui copac. Acest lucru vă va aduce dragoste, prosperitate, sănătate şi veselie.

Fetele care vor să se mărite în următoarele 12 luni ar fi bine ca prima persoană pe care o văd de la geamul dormitorului să fie un bărbat. Ar trebui să faci sex de Revelion?
 
De farfurii se leagă un semn de rău augur pentru anul care vine. Se spune că dacă speli vasele în prima zi a anului, cineva drag va muri.

MESAJE DE ANUL NOU: Nu uita de cei dragi în noaptea de REVELION 2014