Suporter al echipei Rapid, prins cu cannabis asupra pe stadion la meciul cu Pandurii

Jandarmii gorjeni au identificat, la meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Rapid Bucureşti (2-0), care a fost disputat sâmbătă seara, în Liga I de fotbal, un suporter al echipei oaspete care deţinea asupra substanţe vegetale cu un miros înţepător, ce păreau a fi cannabis, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj, Alin Ivan.

RomaniaTV.net
08 dec. 2014, 13:51
Suporter al echipei Rapid, prins cu cannabis asupra pe stadion la meciul cu Pandurii

În urma efectuării controlului corporal efectuat asupra suporterilor, a fost depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Bucureşti, asupra căruia au fost găsite substanţe vegetale, constând în mănunchiuri de fragmente vegetale uscate de culoare verde – maroniu, cu miros înţepător, role de hârtie şi bucăţi pentru filtre şi o foarfecă.

Suporterul a fost preluat de către jandarmii din cadrul compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale, care, după ce au efectuat activităţile specifice, au întocmit procesul verbal cu aspectele constatate. Ulterior, documentele întocmite, bunurile şi persoana în cauză au fost predate lucrătorilor din cadrul SCCO Craiova – BCCO Gorj în vederea continuării verificărilor.