Suporter irlandez, dispărut în Polonia, la EURO 2012

James Nolan, un suporter irlandez în vârstă de 21 de ani, a dispărut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în centrul Poloniei, după ce a asistat alături de prieteni la meciuri de la Euro 2012, a anunţat, luni, poliţia din oraşul Bydgoszcz.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 18:52
Suporter irlandez, dispărut în Polonia, la EURO 2012

Prietenii lui James Nolan au informat poliţia despre dispariţia acestuia, duminică, la ora locală 17.00 (15.00 GMT). Tânărul nu a mai ajuns la hotel, după ce şi-a părăsit grupul de prieteni la finalul unei petreceri într-un cartier din Bydgoszcz.

„În jurul orei 01.00, el şi-a părăsit prietenii. De atunci, el nu a mai trecut pe la hotel şi nici nu i-a contactat pe vreunul dintre aceştia. În momentul dispariţiei, tânărul era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, adidaşi şi un tricou pe care scria Chuck Norris, după numele actorului american”, a anunţat poliţia din Bydgoszcz.

Site-ul poliţiei din Bydgoszcz prezintă trei fotografii ale irlandezului originar din Blessington (lângă Dublin).

Mii de fani irlandezi se află în Polonia pentru a asista la meciurile echipei lor, deja eliminată de la Euro 2012, şi care va disputa în cursul acestei seri ultima întâlnire la acest turneu, cu Italia, la Poznan.