Suporter Petrolul: Dacă suporterii ar fi ieşit în stradă, se adunau zecii de mii, nu câteva sute

Aurel Moise, şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din Jandarmeria Română, a declarat luni, că 7-8 manifestanţi dintre cei duşi la poliţie de forţele de ordine sunt susţinători ai echipei Petrolul Ploieşti. Contactat de România TV, un suporter al Petrolul a spus că este posibil ca membri ai galeriei "Lupii galbeni" să fii participat la luptele de stradă din Capitală.

RomaniaTV.net
16 ian. 2012, 09:57
Suporter Petrolul: Dacă suporterii ar fi ieşit în stradă, se adunau zecii de mii, nu câteva sute

Nu neg că poate au existat suporteri ai Petrolul care să fii manifestat violent în Piaţa Universităţii din Capitală, dar nu este cinsitit să se arunce o pată neagră pe imaginea echipei Petrolul. Ca şi suporterii „Lupii galbeni”, pe străzi puteau fi şi cei de la alte echipe de fotbal. Dacă suporterii echipelor de fotbal se mobilizau, în stradă ar fi fost zecii de mii de oameni, nu câteva sute„, a declarat la România TV, Octav Preda, un suporter Petrolul.

Peste 280 de persoane au fost duse la poliţie în urma violenţelor de duminică seară de pe străzile Capitalei, iar 36 dintre ele s-au ales cu dosar penal, au declarat, luni, reprezentanţii Jandarmeriei Române, într-o conferinţă de presă. Printre persoanele duse la poliţie se află şi 7-8 suporteri ai echipei de fotbal Petrolul. Mai mult, alte 20 de persoane ridicate de jandarmi au fost identificate ca având antecendente în ceea ce priveşte violenţele în sport.

CITEŞTE ŞI: Şeful galeriei Stelei: Suporterii nu au participat la violenţele din Capitală