Suporterii care vor veni la meciul de rugby România – Argentina se pot testa direct la stadionul „Arcul de Triumf”

Suporterii care vor veni la meciul test al naţionalei de rugby a României cu Argentina, programat sâmbătă, la ora 21:00, se vor putea testa pentru Covid-19 la stadion, a anunţat FRR.

02 iul. 2021, 15:38
Suporterii care vor veni la meciul de rugby România – Argentina se pot testa direct la stadionul „Arcul de Triumf”

Suporterii care vor veni la meciul de rugby România – Argentina se pot testa direct la stadionul „Arcul de Triumf”. Având în vedere normele stabilite de către autorităţi în ceea ce priveşte accesul spectatorilor la evenimentele sportive, pentru a veni în sprijinul suporterilor care vor veni sâmbătă la meci, Federaţia Română de Rugby oferă posibilitatea acestora de a se testa direct la stadion, se arată pe site-ul FRR.

Suporterii care vor veni la România – Argentina se pot testa direct la stadion

Clinica REVIVE HEALTH va organiza un centru de testare antigen în proximitatea stadionului pentru a face această testare rapidă. Centrul va fi operaţional începând cu ora 16:00, în ziua meciului. Pentru a evita aglomerarea la acest centru în ziua meciului, testarea se poate face în avans la punctele de lucru ale REVIVE HEALTH. Testul RT-PCR este disponibil în aceste centrele cu 72 de ore înainte de meci, pentru spectatori, la preţul de 225 lei per test (numai cu dovada participării la meci). În ziua meciului testul rapid costă 30 lei, numai cu dovada participării la meci.

Carambol cu un Ferrari şi două maşini de teren în Bucureşti. Şeful Federaţiei Române de Rugby a fost implicat

Biiletele pentru meciul România – Argentina se pot achiziţiona online pe bilete.ro şi fizic, în reţeaua partenerilor bilete.ro. De asemenea, se vor pune bilete în vânzare şi la casieriile de la Stadionul Arcul de Triumf, urmând ca în ziua meciului, numărul punctelor de vânzare să fie suplimentat tocmai pentru a da posibilitatea tuturor suporterilor să-şi achiziţioneze bilete. România şi Argentina se întâlnesc la Bucureşti după 29 de ani, ultimul meci disputat aici fiind în 1992, când Pumele s-au impus cu 21-18. Argentina se află pe locul 9 în clasamentul mondial, în timp ce Stejarii se situează pe locul 18. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în cadrul grupelor Cupei Mondiale de Rugby, în 2003 şi 2011.