Carambol cu un Ferrari şi două maşini de teren în Bucureşti. Şeful Federaţiei Române de Rugby a fost implicat

Un accident în care au fost implicate trei maşini a avut loc, marţi seară, în Capitală. Alin Petrache, şeful Federaţiei Române de Rugby, s-a aflat printre şoferii maşinilor implicate.

29 iun. 2021, 23:04
Carambol cu un Ferrari şi două maşini de teren în Bucureşti. Şeful Federaţiei Române de Rugby a fost implicat
Carambol cu trei maşini în Bucureşti. Şeful Federaţiei Române de Rugby a fost implicat

Carambol cu trei maşini în Bucureşti. Un Ferrari, un Mitsubishi şi o maşină de teren au fost implicate.  Alin Petrache, șeful Federației Române de Rugby, se află printre şoferii implicaţi în accident. Potrivit acestuia, după impact, el a sunat la 112 şi a ajutat la scoaterea șoferilor din autoturismele care s-au ciocnit, relatează Antena 3.

Carambol cu trei maşini în Bucureşti

Citeşte şi Accident grav în Ialomiţa. Doi oameni au murit pe loc. Alte accidente mortale în Giurgiu, Vrancea şi pe Transalpina

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21:00 pe Bd. Poligrafiei. Un şofer în vârstă de 70 de ani, care se deplasa pe Bd. Poligrafiei dinspre Piața Presei către Str. Jiului, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani care se deplasa pe Bd. Poligrafiei dinspre Str. Jiului catre Piața Presei.

În urma impactului, cea de-a doua maşină a ricoșat într-un alt autovehicul oprit la semafor pe Strada Parcului. Acesta era condus de Alin Petrache, șeful Federației Române de Rugby. Primul autovehicul s-a răsturnat.

În urma accidentului, şoferul si pasagerul din prima maşină au fost transportati la Spitalul Elias.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcool test, rezultatul fiind  0.

Din cauza accidentului, traficul este restricționat pe banda 1 și 2 pe Bd. Poligrafiei sensul dinspre Str. Jiului către Piața Presei Libere și Str. Parcului către Bd.Poligrafiei.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier.

Citeşte şi Accident grav în Cluj. Doi adulți și o fetiță de șase ani și-au pierdut viața, un băiat de 10 ani e rănit

Accident grav pe autostrada A1. O femeie a murit pe loc

Accident grav pe autostrada A1, la kilometrul 512, în apropiere de localitatea Orţişoara. Potrivit primelor informaţii, un BMW ar fi intrat într-o maşină staţionată pe banda de urgenţă.

„A fost alertat Punctul de Lucru Pișchia si Detașamentul 1 de Pompieri Timisoara si trimiterea la locul intervenției a următoarelor forte si mjloace: o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru Descarcerare, o autospeciala APIC de primă intervenție, o ambulanță SMURD tip B, o ambulanță SAJ Timiș cu medic”, transmite ISU Timiș.

Un elicopter SMURD a intervenit la faţa locului. În urma impactului dintre cele două maşini, o femeie în vârstă de 32 de ani a murit pe loc, iar alte două persoane au fost rănite.

Din cauza accidentulului, traficul în zonă a fost plocat pe sensul spre Arad.