Suporterii echipei Dinamo, ATACAŢI CU PIETRE la Lugoj

Dinamo a început cu stângul sezonul 2013-2014 al Ligii I, fiind învinsă la Timişoara, de nou promovata ACS Poli. Amărâţi din cauza eşecului favoriţilor, suporterii dinamovişti au avut o problemă mai mare pe drumul de întoarcere la Bucureşti, când au fost atacaţi cu pietre şi bâte într-o benzinărie din Lugoj.

RomaniaTV.net
20 iul. 2013, 09:59
Suporterii echipei Dinamo, ATACAŢI CU PIETRE la Lugoj

Un microbuz care transporta suporteri ai echipei de fotbal Dinamo de la Timişoara spre Bucureşti a fost atacat cu pietre şi bâte de persoane necunoscute, într-o benzinărie din municipiul Lugoj, poliţiştii întocmind un dosar penal pentru distrugere.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat, sâmbătă, că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au atacat un microbuz al suporterilor dinamovişti, într-o benzinărie din municipiul Lugoj, informează Mediafax.

„Autori necunoscuţi au spart geamurile laterale şi parbrizul unui microbuz aflat într-o benzinărie, în Lugoj, care transporta suporteri dinamovişti de la Timişoara spre Bucureşti. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere şi au deschis o anchetă pentru identificarea autorilor”, a declarat Ionuţ Bocancea.

Potrivit sursei citate, autorii atacului au folosit bâte şi pietre.

Suporterii nu au fost răniţi întrucât coborâseră din microbuz la momentul incidentului.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de nou-promovata ACS Poli Timişoara, în primul meci al ediţiei 2013/2014 a Ligii I.