Suporterii U Cluj au protestat faţă de decizia Anei Maria Prodan de a muta echipa la Buzău

Revoltă a fanilor echipei Universitatea Cluj.  Supăraţi că patroana echipei, Ana Maria Prodan, vrea să mute echipa la Buzău, 400 de ultraşi au protestat la antrenamentul favoriţilor.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 05:37
Suporterii U Cluj au protestat faţă de decizia Anei Maria Prodan de a muta echipa la Buzău

Patru sute de ultraşi au protestat la antrenamentul favoriţilor. Manifestaţia s-a mutat apoi în faţa Primăriei Cluj-Napoca, unde suporterii au scandat împotriva lui Emil Boc.

Circulaţia în zona primăriei a fost blocată mai bine de o oră. Protestul şepcilor roşii a început la stadion, unde fanii au discutat cu jucătorii şi cu antrenorul echipei.

„V-am mai spus şi preferam să nu fiu întrebat, pentru că până nu există o poziţie ofocială a celor din conducere eu nu pot să-mi exprim nemulţumirea sau mulţumirea sau să iau o decizie sau să nu iau”, a declarat Cristi Dulca, antrenorul echipei Universitatea Cluj.

Supăraţi că nu au găsit răspunsuri, suporterii s-au mutat în faţa Primăriei, unde au blocat circulaţia în zonă timp de o oră. Scandările ultraşilor s-au îndreptat şi spre primarul Emil Boc.

În timp ce la Cluj, suporterii îşi vărsau nervii pe primar, la Buzău, Ana Maria Prodan anunţa că a decis mutarea echipei datorită sprijinului pe care l-a primit din partea autorităţilor locale.

„Sperăm să facem ceva frumos, ce mi-am dorit eu la Cluj. N-am fost nici lăsată, nici ajutată. Pot spune că am venit acasă. Pentru mine, acasă se numeşte Buzău, aici este casa mea”, a declarat, la rândul ei, Ana Maria Prodan, într-o conferinţă de presă.

Suporterii „şepcilor roşii” sunt hotărâţi continue protestele, pentru ca echipa lor favorită să rămână la Cluj.