Supravieţuire miraculoasă. A scăpat nevătămat după impactul violent cu un tir VIDEO

Un accident teribil produs pe o şosea din Rusia a avut un deznodământ demn de filmele SF. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unui alt vehicul aflat în trafic.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 09:21
Supravieţuire miraculoasă. A scăpat nevătămat după impactul violent cu un tir VIDEO

Şansele să scapi întreg atunci când te afli într-un autoturism care este spulberat de un tir sunt minime şi chiar tind la zero, însă unii s-au născut cu un noroc atât de mare încât poate dărâma orice statistică. Dovada o face un tânăr care a scăpat nevătămat după ce maşina Lada pe care o conducea o şosea din Rusia i-a scăpat de sub control, a pătruns pe contrasens şi a fost lovită în plin de un tir care circula cu viteză din sens opus.

Automobilul a fost proiectat într-un alt vehicul, cel care a şi surprins imaginile de altfel, iar judecând după fiarele contorsionate şi violenţa impactului nimeni nu s-ar fi aşteptat să mai iasă cineva întreg. Şi totuşi acest lucru s-a întâmplat, un tânăr, aparent şoferul autoturismului, ridicându-se dintre fiare fără nicio zgârietură.

Totuşi, în maşină se aflau două persoane, după cum se poate observa în imagini, care nu au surprins însă şi ce s-a întâmplat cu celălalt ocupant al autoturismului.