Supravieţuire miraculoasă după ce un bărbat a rezistat şase zile în deşert, mâncând furnici VIDEO

A supravieţuit 6 zile în deşertul australian, fără apă şi fără mâncare. Este vorba de un vânător, salvat în cele din urmă de poliţie. El s-a adăpostit de soare sub un copac şi a mâncat furnici.

14 oct. 2015, 08:00
Supravieţuire miraculoasă după ce un bărbat a rezistat şase zile în deşert, mâncând furnici VIDEO

Astfel a descris soţia supravieţuitorului faptul că soţul său a fost găsit în viaţă. Reginald Foggerty a dispărut în timpul unei partide de vânătoare cu fratele său, la 950 de kilometri distanţă de cel mai apropiat oraş. El a plecat din tabără pentru a vâna o cămilă, dar nu s-a mai întors. Fratele său a alertat autorităţile, care l-au căutat cu elicopterele şi la sol. Nu l-au găsit, însă, timp de şase zile. În cele din urmă, o echipă de experţi i-a identificat urmele de paşi în deşert şi au ajuns la el, potrivit The Guardian.

Citeşte şi MIRACOL. Un bebeluş a ÎNVIAT după 2 ore de când a fost declarat mort. Cum l-a readus mama lui la viaţă

Da, este un mare miracol„, a declarat Arylyn Foggerdy, soţia supravieţuitorului.

Era puţin iraţional, dar i-am administrat primul ajutor şi l-am rehidratat, iar acum suntem mulţumiţi să spunem că stă în picioare şi vorbeşte„, au declarat autorităţile.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, unde a primit îngrijiri medicale. El a povestit coşmarul prin care a trecut: timp de şase zile nu a băut niciun pic de apă. A supravieţuit mâncând furnici şi adăpostindu-se de soarele arzător la umbra unui copac.

Citeşte şi Povestea micuţului DECAPITAT într-un accident de maşină: Capul i-a fost smuls, dar ce a urmat este…