Supraviețuire miraculoasă. Un copil de 2 ani și 9 luni a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Un copil de 2 ani și 9 luni a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc, din oraşul Rovinari, județul Gorj.

07 iul. 2021, 21:22
Supraviețuire miraculoasă. Un copil de 2 ani și 9 luni a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Un copil

de 2 ani și 9 luni, din oraşul Rovinari, județul Gorj, a supraviețuit în mod miraculos unui impact care ar fi putut avea consecințe tragice. Băiețelul a căzut de la etajul 4 al unui bloc, iar mama s-a prezentat de urgență cu micuțul la spital.

Autoritățile din Rovinari au fost anunțate, miercuri după-amiază, de către un medic de la Spitalul Orășenesc Rovinari, că la spital s-a prezentat o femeie de 31 de ani, din localitate, împreună cu fiul său, de 2 ani și 9 luni.

Potrivit spuselor mamei, copilul a fi căzut de la etajul 4 al blocului unde locuiesc. Polițiștii au constatat că băiețelul era în casă cu mama sa, dar a fost lăsat nesupravegheat. A ajuns la geam după ce înainte s-a urcat pe o mașinuță de jucărie, apoi a căzut în gol peste balustrada balconului.

Băiețelului fost transportat de urgență cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Rovinari, unde a fost îngrijit, după care a fost transportat cu un echipaj medical la Spitalul Județean nr. 1 Craiova, unde urmează să-i fie făcute investigații suplimentare.

Poliția a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, relatează Antena 3.

Un copil cu probleme psihice, dispărut în Galaţi

Copil cu probleme psihice

, dispărut în Galaţi. UPDATE. Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a declanşat o anchetă după ce o angajată care a preluat un apel prin 112 în cazul unei minore dispărute ar fi răspuns necuviincios asistentei maternale care se ocupa de îngrijirea acesteia, a anunţat, marţi, directorul medical al instituţiei, Mihai Polinschi.

Incidentul a avut loc pe 2 iulie, când minora de 16 ani, recent externată din spital, unde fusese internată la neuropsihologie pediatrică, a dispărut pe Faleza Dunării chiar de lângă asistenta maternală.

Femeia a sunat la 112 pentru a anunţa dispariţia fetei, apelul fiind direcţionat către SJA Galaţi, angajata de la dispecerat care a preluat apelul fiind acuzată de comportament necuviincios.

„Au fost mai multe apeluri, care au fost direcţionate către Serviciul de Ambulanţă. În final, fata a fost găsită de poliţişti. Evident, comportamentul persoanei de la dispecerat nu a fost normal. S-a declanşat o anchetă. Ancheta vizează doar comportamentul persoanei de la dispecerat, din punct de vedere medical nu a greşit cu nimic. Ancheta va stabili dacă s-a comportat necuviincios şi va lua măsurile care se impun”, a declarat Mihai Polinschi