Surorile Gabor au cerut ajutor pentru înmormântarea tatălui lor. Câţi bani au primit de la Casa de Pensii

Surorile Gabor au cerut ajutor pentru înmormântarea tatălui lor. Deşi spun că nu au probleme financiare, ba chiar mai mult, afişează o viaţă de lux pe meleaguri străine, ele au cerut ajutor financiar pentru a-şi îngropa tatăl, care a decedat în vara anului trecut.

26 mai 2021, 13:06
Surorile Gabor au cerut ajutor pentru înmormântarea tatălui lor. Câţi bani au primit de la Casa de Pensii
Surorile Gabor au cerut ajutor pentru înmormântarea tatălui lor

Surorile Gabor

au cerut ajutor pentru înmormântarea tatălui lor. Emil Gabor a decedat în urmă cu aproximativ un an, în iunie 2020, la Bacău, în garsoniera unde locuia singur.

Emil Gabor a murit în urma unui infarct, însă avea mai multe probleme de sănătate, era foarte slăbit, iar în ultimii ani devenise dependent de alcool.

Citeşte şi: Ultima dorinţă a lui Emil Gabor de pe patul de moarte. Ţi se frânge inima!

Surorile Gabor au cerut ajutor pentru înmormântarea tatălui lor

Sora cea mare, Alina, a făcut o cerere la Casa Județeană de Pensii Bacău, de unde a primit suma de 5.429 lei, bani asigurați din Bugetul de Asigurări sociale de stat. Suma a fost virată în contul Monicăi Gabor pe data de 6 iulie 2020, potrivit Wowbiz.

Ceremonia funerară a lui Emil Gabor a fost una extrem de restrânsă. Tatăl Monicăi și Ramonei Gabor a fost condus pe ultimul drum de mătușa fetelor, dar și de sora lor, Alina, care locuiește în Bacău. Atât Monica Gabor, cât și sora ei, Ramona, n-au putut lua parte la ceremonia de înhumare a părintelui lor, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cu toate acestea, cele două au ținut să trimită o coroană, care tronează pe crucea tatălui lor.

Nu te vom uita niciodată. Cu dragoste, fiicele tale: Ramona, Monica și Alina”, scrie pe panglica coroanei.

Ramona Gabor a scris câteva rânduri extrem de emoționante pe Instagram, unde a publicat și o poză.

Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tată în neființă ne-a luat prin surprindere, iar faptul că, atât eu, cât și Monica nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie provocate de virusul COVID-19 face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie au fost alături de el până în ultimul moment. Ne rugăm în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem că ei ne vor lumina calea de acolo, de Sus.

Evident, moartea tatălui nostru ne afectează, însă ne dorim să trecem prin această tragedie în familie și alături de cei apropiați nouă. Vă rugăm și vă mulțumim în avans pentru respectarea intimității. Dumnezeu să îl odihnească în pace !”, este mesajul publicat pe Instagram de Ramona Gabor.