Surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu au fost invitate la concertul in memoriam. Ce spune Constantin Enceanu

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu au fost invitate la concertul in memoriam. Constantin Enceanu a declarat că organizatorul concertului de la Sala Palatului, la care a fost comemorat Petrică Mîțu Stoian, a omis accidental să le invite pe surorile artistului.

24 dec. 2021, 08:19
Surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu au fost invitate la concertul in memoriam. Ce spune Constantin Enceanu
Surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu au fost invitate la concertul in memoriam

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu au fost invitate la concertul in memoriam. Mai mulți artiști, printre care și Constantin Enceanu, Steliana Sima și Maria Ionescu Căpitănescu au cântat împreună într-un moment special dedicat artistului, la inițiativa organizatorului.

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu au fost invitate la concertul in memoriam

Recent, avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obîrșanu, a spus că este dezamăgită de faptul că, deși organizatorul și artiștii s-au gândit să facă ceva deosebit pentru Stoian, au uitat să le invite pe Domnica și Mia, cele mai apropiate rude încă în viață ale cântărețului.

Citeşte şi: Detalii neştiute despre prietenia dintre Constantin Enceanu şi Petrică Mîţu Stoian: ”Eu cu sora mea nu am fost la fel de apropiat cum am fost cu el”

Tati Anghel (Anghel Stoian), el a fost cu ideea. Dacă tot dăm spectacolul ăsta în preajma sărbătorilor, să-l comemorăm și pe Petrică. Noi n-am știut ce au organizat ei.

Știam ce trebuie să facem, că o să pună un cântec și noi o să cântăm pe refren cu el, dar nu știam ce material au pregătit înainte de a intra noi în scenă.

Nu știu exact de ce nu au fost invitate, dar nu cred că Domnica venea de la Timișoara.

Nu cred că Mia venea de la Arad. (…) Sincer vorbind, cred că organizatorii au scăpat lucrul acesta, fără rea intenție. Pur și simplu nu s-au gândit!

Sunt sigur că le-ar fi făcut plăcere să vadă ce a fost pe scenă! Dar ca o doamnă să vină tocmai din Arad, ca Mia, sau să vină Domnica de la țară…înclin să cred că le era greu să vină la București. Domnul Anghel Stoian efectiv a omis, fără nicio rea intenție!

Sunt convins 100%! Pe domnul Anghel, tati Anghel cum îi spunem noi, îl cunosc de peste 20 de ani și a fost întotdeauna omul care a vrut să facă lucrurile așa cum trebuie”, a declarat Constantin Enceanu pentru Wowbiz.ro.