Surpriză! Cine l-a ajutat cu bani pe Irinel Columbeanu. Nimeni nu se aștepta: „Este singurul din familia lui”

Cine l-a ajutat cu bani pe Irinel Columbeanu. Fostul milionar a fost extrem de surprins că o persoană la care nu se aștepta deloc i-a oferit din puținul lui, pentru a-l ajuta. Este vorba despre cumnatul Monicăi Gabor, cu care Iri a avut o relație foarte bună, participând chiar și la nunta omului de afaceri.

12 dec. 2023, 16:43
Surpriză! Cine l-a ajutat cu bani pe Irinel Columbeanu. Nimeni nu se aștepta: „Este singurul din familia lui”
Cine l-a ajutat cu bani pe Irinel Columeanu

Cine l-a ajutat cu bani pe Irinel Columbeanu. De două luni, fostul milionar de la Izvorani a fost nevoit să se mute într-un cămin de bătrâni, unde primește îngrijire adecvată, deoarece are probleme de sănătate destul de grave.

Pe lângă acestea, toți prietenii săi l-au uitat pe omul de afaceri și nu a avut la cine să apeleze în momentele dificile. Surse din cercul său apropiat au dezvăluit că singura persoană care l-a ajutat a fost cumnătul său din Bacău, care i-a trimis recent o sumă semnificativă de bani.

Citește și: Irinel Columbeanu, obsedat de ghearele de pui. Le-a introdus și în meniul de la nunta cu Monica Gabor

Cine l-a ajutat cu bani pe Irinel Columbeanu

Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit. El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”, au declarat surse apropiate ale lui Irinel Columbeanu, potrivit Click.ro.

Se pare că starea mentală a afaceristului este bună, deoarece știe că azilul are oameni generoși care oferă ajutor. Irinel Columbeanu nu se îngrijorează că va rămâne fără adăpost, deoarece directorul azilului nu va permite niciodată acest lucru.

Irinel nu este deloc demoralizat, este bine. Nu îi este frică că o să rămână fără acoperiș deasupra capului pentru că este înconjurat de oameni cu sufletul mare care îl vizitează. Inclusiv fiul lui Sabin Bălașa a fost pe la el, iar directorul azilului Ioan Cassian nu o să îl dea afară…pe stradă”, au mai spus apropiații omului de afaceri.