Irinel Columbeanu, obsedat de ghearele de pui. Le-a introdus și în meniul de la nunta cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu, obsedat de ghearele de pui. În urmă cu 17 ani, fostul milionar de Izvorani trăia unul dintre cele mai frumoase momente din viața lui, având loc nunta cu Monica Gabor, un eveniment așteptat de întreaga Românie. Cei doi au făcut o fată, pe Irina, iar după ceva timp au divorțat.

05 dec. 2023, 12:19
Irinel Columbeanu, obsedat de ghearele de pui. Le-a introdus și în meniul de la nunta cu Monica Gabor
Irinel Columbeanu, obsedat de ghearele de pui

Irinel Columbeanu, obsedat de ghearele de pui. Puțină lume știe că fostul milionar avea o plăcere pentru acest fel de mâncare, pe care l-a introdus și în meniul de la nunta cu Monica Gabor.

Citește și: Irinel Columbeanu, pus la zid după ce a plecat de la azil din nou! „Te milogeşti, dar te postezi ca un şmecher cu bani!”

Irinel Columbeanu, obsedat de ghearele de pui

Printre localurile de lux pe care le frecventa milionarul de la Izvorani se regăsea și unul cu specific chinezesc din Paris, extrem de cunoscut. Este știut faptul că deseori cei doi plecau spontan, cât să ia masa, în localuri scumpe și celebre din lume.

Mâncarea preferată a lui Irinel Columbeanu erau ghearele de pui  în stil chinezesc, preparat care, după ce l-a descoperit, i-a obsedat de-a dreptul papilele gustative. Atât de mult i-au plăcut, încât ajunsese să își facă o rutină din a zbura la Paris, pentru a le mânca.

Pentru că a vrut să le mănânce și la nunta sa, Irinel Columbeanu a decis să îl învețe pe cel care s-a ocupat de meniu, să le prepare. Așadar a zburat în capitala Franței, a mâncat ghearele chinezești, și a luat o porție la pachet. „I-am adus și bucătarului care s-a ocupat de prepararea meniului de la nuntă, am venit cu ele în avion, ca să ia exemplu și să încerce să le facă și cred că a reușit”, spunea Irinel Columbeanu.