Surpriză colosală la PRO TV! Un milionar în vârstă de doar 23 de ani se alătură emisiunii „Imperiul Leilor”

"Imperiul Leilor", show-ul de televiziune care le oferă antreprenorilor șansa ca afacerea să le fie finanțată de marii investitori ai țării revine cu sezonul al treilea la Pro TV.

14 dec. 2021, 09:34
Surpriză colosală la PRO TV! Un milionar în vârstă de doar 23 de ani se alătură emisiunii „Imperiul Leilor”

Surpriză colosală la PRO TV! „Imperiul Leilor” revine cu un nou sezon și aduce în fața telespectatorilor, dar și a angajatorilor care vor să intre în lumea business-ului cinci investitori de top. Trei dintre ei au participat și la primele două sezoane ale emisiunii, iar doi dintre ei sunt noi în echipa emisiunii.

Surpriză colosală la PRO TV! Un milionar în vârstă de doar 23 de ani se alătură emisiunii „Imperiul Leilor”

Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley, se alătură lui Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan şi Dragoș Petrescu. Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr membru al echipei de la Pro TV și este fondatorul Storyheap, platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack. A intrat în lumea afacerilor la doar 11 ani, și-a găsit un drum în viață la 17 ani, atunci când s-a mutat în America, iar acum, la vârsta de 23 de ani, este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. „Am acceptat provocarea din dorința de a încuraja antreprenoriatul în România, în special în rândul tinerilor. Îmi pun la bătaie timpul, banii și experiența pentru a oferi sprijinul pe care eu nu l-am avut la început”, a scris Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Camelia Şucu, detalii despre divorţ. Ce spune despre Dan Şucu, investitorul de la Imperiul Leilor: „Am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere”

De ceva vreme, Sebastian Dobrincu se află în România, unde a revenit pentru a-și îndeplini unul dintre visuri, acela de a cânta. Sebastian Dobrincu lucrează cu Marius Moga, a lansat câteva piese, una dintre ele cu Ioana Ignat, o fostă concurentă de la „Vocea României” care i-a devenit iubită.