Surpriză de proporţii la început de an, Narcisa a SCĂPAT de PUŞCĂRIE

Anul 2015 a început excelent pentru Narcisa Guţă care a scăpat definitiv de închisoare, şi asta după ce victima sa, Beyonce de România şi-a retras plângerea.

RomaniaTV.net
05 ian. 2015, 10:08
Surpriză de proporţii la început de an, Narcisa a SCĂPAT de PUŞCĂRIE

La sfârşitul lunii octombrie, Beyonce de România fusese atacată de către Narcisa Guţă. Fosta soţie a manelistului Nicolae Guţă a intrat cu forţa în casa Mădălinei, actuala iubită a interpretului şi a început să o supună la agresiuni fizice. Scandalul a culminat mai întâi cu arestarea preventivă a Narcisei şi mai apoi cu deschiderea unui dosar penal de tâlhărie pe numele ei, dosar care urma să o bage la închisoare pentru 12 ani.

Răsturnare de situaţie în scandalul Nicolae Guţă – Beyonce

Cum probabil sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a ierta persoanele care de-a lungul anului ţi-au greşit, Beyonce a hotărât să dea uitării scandalul monstru cu Narcisa şi să meargă totodată la poliţie, pentru a-şi retrage plângerea împotriva fostei soţii a lui Nicolae Guţă.

„Narcisa nu a primit nicio înştiinţare de trimitere în judecată. Nici ea şi nici avocata sa. Madălina şi-a retras plângerea în urmă cu câteva săptămâni şi a declarat la Poliţie că nu a fost tâlhărită. A spus că ea şi-a aruncat bijuteriile pe pat singură, iar Narcisa le-ar fi luat. Ceea ce înseamnă că la mijloc nu mai există o tâlhărie, lucru care ar fi cântărit în defavoarea Narcisei într-un eventual proces.

Este adevărat că mama Mădălinei, doamna Elena Colfescu, nu şi-a retras plângerea şi aceasta continuă să existe la dosar, dar doar atât. În acest dosar nu mai există alte persoane, care ar fi făcut plângere la Poliţie. Din cele 4 persoane care au fost în casă în momentul incidentului, două au participat la eveniment, Beyonce şi mama sa, iar două au plecat cu bebeluşul. În concluzie, până în acest moment Beyonce nu a primit nicio înştiinţare de trimitere în judecată”, a declarat o persoană apropiată familiei manelistului Nicolae Guţă pentru WoWBiz.

Citeşte şi  Lovitura de teatru! Beyonce de România este din nou gravidă cu Guţă