Surpriză de proporţii la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. De ce au renunţat la dansului mirilor

George Simion face nuntă pe 27 august 2022, cu Ilinca Munteanu, în comuna Măciuca. Cei doi viitori miri au pregătit câteva surprize pentru invitaţi.

06 aug. 2022, 09:20
Surpriză de proporţii la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. De ce au renunţat la dansului mirilor
Surpriză de proporţii la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu

Surpriză de proporţii la nunta lui George Simion. Evenimentul se anunţă a fi unul cât se poate de patriotic, iar cei doi au renunțat la dansul clasic al mirilor, la dar, precum și la lista de invitați.

George Simion, ultimele pregătiri înainte de nuntă. Ce meniu va avea la marele eveniment

La nunta liderului AUR sunt aşteptaţi cel puțin 10.000 de oameni, mai ales că masa și dansul vor fi achitate în totalitate de mire! De altfel, cei doi au decis să renunțe la clasicul dar în plic, mai ales că nunta este plătită deja, în ciuda cheltuielilor uriașe pe care un eveniment de asemenea anvergură le implică. George Simion şi Ilinca Munteanu vor avea 42 de perechi de nași, care au făcut donații substanțiale pentru organizarea evenimentului, scrie Click!.

George Simion aşteaptă 10.000 de oameni la nunta fără dar. Din ce bani le va achita transportul, cazarea şi consumaţia

George Simion şi Ilinca Munteanu au ales să își arate dragostea pentru popor chiar și în ziua în care doar dragostea dintre ei contează, astfel că au renunțat și la vals şi vor încinge un dans popular, pe muzică folclorică, specifică plaiurilor mioritice, iar atmosfera va fi întreținută de Taraful lui Tudorel Pană, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache și Theo Rose.