George Simion, ultimele pregătiri înainte de nuntă. Ce meniu va avea la marele eveniment

George Simion și viitoarea lui soție, Ilinca, fac ultimele pregătiri pentru nuntă. Cei doi mai au foarte puțin timp până când vor deveni oficial soț și soție și deja simt emoțiile dinaintea marelui eveniment.

02 aug. 2022, 23:19
George Simion, ultimele pregătiri înainte de nuntă. Ce meniu va avea la marele eveniment

George Simion și Ilinca se vor căsători pe data de 27 august, în satul Oveselu, situat în comuna Măciuca, județul Vâlcea. Președintele AUR i-a chemat pe toți românii să ia parte la nunta lor și i-a rugat să confirme participarea din timp.

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară de acces pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, cum se procedează la toate evenimentele”, a explicat George Simion la Antena 3.

George Simion a mai spus, într-o declarație anterioară, că oricine poate participa la nunta sa și că nu așteaptă niciun dar din partea invitaților.

„Foarte mulți mi-au zis: „Domnu’ Simion, vrem să venim la nuntă, dar nu ne descurcăm cu cinstea, cu darul!”. Asta e opțional. Pentru noi cea mai mare bucurie e că veniți la nuntă, vă așteptăm pe 27 august să fim împreună, să facem cum se făceau nunțile odată, când lumea venea de la sate distanță să danseze, să ureze noilor căsătoriți casă de piatră și, în rest, avem prieteni, avem rude care să ne ajute cu cheltuielile de la nuntă, nu vă faceți voi griji de asta, nu trebuie să dați nimic, simpla voastră prezență în cămașă populară e suficientă pentru noi. Cei care totuși vor dori să sprijine cu ceva, o să poată dona în cutii de donații special amenajate pentru proiectul de spital”, a declarat George Simion.

Locația aleasă pentru eveniment de către George Simion este Complexul Turistic Forest Retreat & Spa din Măciuca, ce îi aparține omului de afaceri Daniel Remus Nițu, fost senator PNL si ALDE. Este, de asemenea, patronul firmei Damila, care avea o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro în 2019.

Citește și George Simion aşteaptă 10.000 de oameni la nunta fără dar. Din ce bani le va achita transportul, cazarea şi consumaţia

Ce meniu va avea George Simion la nuntă și cine sunt artiștii care vor întreține atmosfera

Oaspeţii vor servici mâncare tradiţională românească la nunta liderului AUR. Nu vor lipsi sarmalele, berbecuţ la proţap, vițel la proțap. Simion a precizat că nașii și rudele se vor ocupa de pregătirea sarmalelor și de tot ce are legătură cu meniul.

Pentru distracţia invitaţilor, vor fi amplasate în aer liber trei scene pe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și Theo Rose, una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului. Vor fi artiști care vor cânta toate genurile muzicale.

„Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi”.

„Sper să avem o horă de mii de oameni. Sper să-i avem la nuntă pe maestrul Gheorghe Zamfir, pe Sofia Vicoveanca, pe Veta Biriş, pe Nicolae Furdui Iancu şi pe alte mari nume ale muzicii populare româneşti. O să avem rock – Phoenix – şi alţi prieteni de-ai noştri”, a mai spus liderul AUR.

Citește și Cât de sexy e viitoarea soţie a lui George Simion. Liderul AUR face ultimele pregătiri pentru nuntă şi împarte invitaţiile în Parlament

Costumul de ginere va fi tradițional și a fost comandat la un atelier specializat din județul Vrancea. În ceea ce privește luna de miere, ea va fi făcută în Maramureş.