Surpriza de proporţii pe care Tavi Clonda o pregăteşte pentru soţia sa. Gabriela Cristea va fi încântată: „Doamne Ajută!”

După o așteptare de 12 ani, Tavi Clonda se pregătește să-i ofere un cadou incredibil soției sale, Gabriela Cristea. În timp ce și-a îndeplinit visul personal, artistul nu uită să își răsfețe partenera de viață cu o surpriză de proporții.

19 mart. 2024, 08:31
Surpriza de proporţii pe care Tavi Clonda o pregăteşte pentru soţia sa. Gabriela Cristea va fi încântată: „Doamne Ajută!”
Surpriza de proporţii pe care Tavi Clonda o pregăteşte pentru soţia sa. Gabriela Cristea va fi încântată: "Doamne Ajută!"

Surpriza de proporţii pe care Tavi Clonda o pregăteşte pentru soţia sa. Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt un cuplu solid de peste un deceniu. Cei doi părinți mândri de două fetițe frumoase împărtășesc o legătură specială, iar implicarea activă a artistului în creșterea și educarea copiilor este evidențiată constant. Cu toate că au trecut ani de zile, Tavi Clonda încă își dorește să o surprindă pe partenera sa în mod plăcut. După ani de muncă, Tavi Clonda și-a văzut visul împlinit, iar acum deține mașina la care a visat. Cu toate acestea, bucuria lui nu este completă fără ca și Gabriela Cristea să se bucure de o surpriză pe măsură.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, desființată de români după și-a filmat soacra în timp ce gătea. „Știți ce-mi place? Face ea de mâncare”

„Îmi place să tin mașina curată, însă nu sunt absurd. Îi împrumut mașina soției și abia aștept să îi cumpăr și ei una asemănătoare. Îi voi cumpăra varianta puțin mai mică, pentru că este fetiță. Am întrebat-o dacă vrea la fel, însă nu vrea, iar atunci când va avea și ea mașină plug in hybrid, nu o va mai lua pe a mea. Doamne Ajută! Însă nu mă pot supăra pentru că fetițele vor cu Albă ca Zăpada (n.r. – porecla mașinii). Când are nevoie o poate lua oricând, este mașina familiei chiar dacă scrie TAV pe ea. Într-adevăr, când vine de la emisiune, pentru că la început i-am dat-o vreo săptămână, era plină de rochii, pantofi… Fiecare cu mașina lui pentru că este mai bine”, a declarat Tavi Clonda pentru SpyNews.

Citeşte şi: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, concediați printr-un mesaj: „Sunt semi în panică. O să văd cum mă descurc”

Tavi Clonda deţine un bolid de 120.000 de euro pentru care achită lunar o rată de 1.700 de euro: „Am dat un avans, mașina am luat-o în leasing. Păi de unde să avem 120.000 de euro? Plătim o rată de 1.700 de euro. Mai avem o rată și pentru cealaltă mașină, de vreo 700 de euro. Asta e, muncim. Alte datorii nu mai avem la bănci. Mașina e sport, dar avem loc, e încăpătoare, fix cum ne trebuia”.