Surpriză de proporţii pentru Bianca. Noua cucerire a lui Victor Slav, prima declaraţie: Iubesc şi sunt iubită

O ieşire la club cu prietenii a adus-o în atenţia presei mondene. Tânăra cu care s-a vehiculat că Victor Slav şi-a refăcut viaţa sentimentală după mariajul eşuat cu Bianca Drăguşanu s-a trezit peste noapte vedetă, dar ea îl cunoaşte doar de la televizor.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 11:28
Surpriză de proporţii pentru Bianca. Noua cucerire a lui Victor Slav, prima declaraţie: Iubesc şi sunt iubită

„Am rămas fără cuvinte când am văzut că eu sunt noua iubită a lui Victor. Nu l-am văzut niciodată live pe acest băiat. Eu am ieşit într-o seară cu un prieten de-al lui (n.r. Andrei). În fotografia aceea, nu este Victor. S-a făcut o mare confuzie! Este de râsul curcilor! Sunt ok cu viaţa mea. Am alte activităţi. Nu mă interesează să apar prin ziare. M-am trezit peste noapte într-un film cu un scenariu SF. Nu sunt iubita niciunui băiat din acea fotografie. Iubesc şi sunt iubită de altcineva şi mi-e bine aşa”, a spus Mihaela Cocoş pentru click.ro

Citeşte şi: Veste BOMBĂ de ultima oră. Bianca Drăguşanu, prezentatoarea unei emisiuni cunoscute

Zilele trecute au apărut zvonurile cum că Victor Slav încearcă să-şi refacată viaţa lângă o blondă superbă.

S-a scris că până acum, cei doi nu s-au ascuns, dar nici nu s-au grăbit să se afişeze, femeia fiind ţinută, deocamdată, sub paravanul de amică sau de „tipa din gaşcă”. Potrivit cancan.ro, blonda se numeşte Mihaela Cocoş şi şi-a făcut de curând intrarea în cercul de prieteni al lui Victor. Acum este peste tot cu Victor, cei doi dând semne că se simt foarte bine împreună, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu arătându-se foarte binedispus în prezenţa ei. 

Vezi: GALERIE FOTO cu Mihaela Cocoş, presupusa iubită a lui Victor Slav

În weekend, cei doi au fost la club, în două seri consecutive, vineri şi sâmbătă.