SURPRIZĂ DE ZILE MARI. Bianca şi Olăroiu jr. au petrecut câteva ore într-un hotel din Capitală

Flirtul şi tatonările dintre fosta iubită a lui Adrian Cristea şi fiul antrenorului Cosmin Olăroiu au continuat vineri în incinta unui hotel din Capitală.

RomaniaTV.net
28 iul. 2012, 09:42

Potrivit apropiaţilor lor, nu formează încă un cuplu, cu toate că atracţia este reciprocă, cei doi au ajuns să se vadă aproape zilnic, mai mult la iniţiativa prietenilor comuni care îi scot în oraş.

După câteva ore petrecute într-un hotel de lux din Capitală, cei doi au încercat să evite să fie văzuţi împreună. În aceste condiţii, Bianca a părăsit prima complexul însoţită de căţelul ei şi o amică, iar la câteva minute a ieşit, extrem de grăbit şi precaut, şi Dani Olăroiu, scrie cancan.ro.

Pasiunea lui Daniel Antonio Olăroiu pentru Bianca există încă dinainte de a se despărţi de Adrian Cristea. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu două luni, în sânul anturajului, şi de atunci tânărul de 23 de ani îi dă serios târcoale.

Deşi este evident că între ei există o chimie puternică, „porumbeii” nu au depăşit încă stadiul tatonărilor. Şi, cu toate acestea, spun apropiaţii, Dani ar fi devenit extrem de posesiv cu Bianca, folosind o strategie bine pusă la punct pentru a-şi îndepărta potenţialii rivali.