Surpriză emoţionantă în vreme de COVID! I-a cântat soţiei serenade din curtea spitalului în care era internată

Momentul muzical surprins într-un spital din Italia are o poveste foarte emoţionantă. Un bărbat de 81 de ani, Stefano Bozzini, din oraşul Castel San Giovanni, aflat în regiunea Emilia-Romagna din Italia, şi-a exprimat sentimentele pentru soţia sa, aflată într-un moment dificil, în faţa tuturor.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 16:54
Surpriză emoţionantă în vreme de COVID! I-a cântat soţiei serenade din curtea spitalului în care era internată

Soţia italianului este internată în spital, iar el nu o poate vizita din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Astfel că bărbatul a decis să-i facă o surpriză uriaşă soţiei lui, de 74 de ani, cu care e căsătorit din 1973.

Stefano şi-a luat un scaun, s-a aşezat în faţa balconului soţiei din curtea spitalului şi a început să-i cânte serenade la acordeon, conform CNN.

Un trecător a fost profund impresionat de momentul artistic şi a filmat totul.

Bărbatul şi-a început miniconcertul cu melodia ”Spanish Eyes” de Engelbert Humperdinck. Apoi a continuat cu mai multe cântece preferate de soția lui, Carla Sacchi, care a privit de la geam întregul spectacol. Când şi-a încheiat recitatul, Stefano i-a făcut semn cu mâna soţiei lui.

Fiica bărbatului a fost şi ea foarte emoţionată şi a comentat mândră la clipul video postat pe Facebook. „Acesta este tatăl meu. Unicul”, a scris ea.