Surpriză în grupa României: Armenia a învins cu 3-2 Muntenegru

Echipa naţională a Muntenegrului a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-2), de reprezentativa Armeniei, într-un meci din etapa a patra a grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, din care face parte şi România.

11 nov. 2016, 19:19
Surpriză în grupa României: Armenia a învins cu 3-2 Muntenegru

Vestea bună pentru naţionala României. Armenia a revenit după ce a fost condusă cu 2-0 şi s-a impus cu 3-2 pe teren propriu în faţa Muntenegreului, liderul grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale 2018 înaintea etapei a patra. 

Echipa în faţa căreia România a câştigat cu 5-0 la Erevan a marcat golul victoriei în prelungirile partidei, completând o prestaţie de excepţie în repriza a doua.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 36, prin Kojasevic, care a înscris cu un şut din interiorul careului. Două minute mai târziu, Jovetic a dublat avantajul muntenegrenilor, cu o scăriţă elegantă, la capătul unui contraatac.

Armenii au revenit foarte decişi de la vestiare, iar Grigoryann a redus din diferenţă la cinci minute de la reluare, cu puţin noroc, dar după o acţiune foarte frumoasă.

Gazdele au egalat în minutul 74, când Haroyan a trimis în poartă din apropiere, după o lovitură de colţ, pentru ca în al patrulea minut al prelungirilor, Ghazaryan să aducă victoria echipei lui Artur Petrosyan cu un şut din afara careului.

Armenia a obţinut astfel primul succes şi primele puncte în actuala campanie de calificare, în timp ce Muntengeru a rămas cu 7 puncte.

În etapa următoare, în martie 2017, armenii vor juca acasă împotriva Kazahstanului, în timp ce Muntenegru va întâlni Polonia, pe teren propriu.

ROMANIA POLONIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. Unde şi de la ce oră vezi meciul ROMANIA – POLONIA