Surpriză în Liga 1: Universitatea Craiova învinsă de Hermannstadt, scor 2-1, după ce a condus cu 1-0

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care a condus cu 1-0.

04 aug. 2019, 19:12
Surpriză în Liga 1: Universitatea Craiova învinsă de Hermannstadt, scor 2-1, după ce a condus cu 1-0

Universitatea Craiova învinsă de Hermannstadt, scor 2-1. Pentru craioveni este primul eşec din acest sezon, iar pentru sibieni este prima victorie. Oltenii aveau trei victorii, iar Hermannstadt trei înfrângeri.

Au marcat Petrescu ’50 şi Viera ’53 pentru Hermannstadt, respectiv Constantin ‘4 pentru Craiova.

În minutul 30, un gol al sibienilor a fost anulat pentru fault în atac.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică pe final, în minutul 87 fiind eliminat Viera.

Hermannstadt: Cristiano – Măţel, Viera, I. Stoica, Opruţ – L. Buzan (Caiado ’46), R. Pires– P. Petrescu (Dandea ’75), Yazalde (Blănaru ’71), Jo Santos – Debeljuh

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Tiago, Acka, Bancu – Constantin (Cicâldău ’58), Qaka, Ivanov – Bărbuţ (Mateiu ’46), Fortes (Roman ’67), Vătăjelu

Cartonaşe galbene: Viera ’74, ’87, Cristiano ’89 / Vlădoiu ’33, Ivanov ’42, Constantin ’45, Qaka ’51, Tiago ’64, Mateiu ’90+1

Cartonaş roşu: Viera ’87

Tehnicianul Costel Enache a primit cartonaş galben în minutul 33.

În minutul 87, a primit cartonaş galben Kelic, aflat pe banca de rezerve.

Arbitri: Florin Andrei (centru) – Mircea Grigoriu, Marius Badea (asistenţi) – Lucian Rusandu (rezervă)

Observatori: Marian Salomir, Dan Potocianu

Papură: Jucătorii nu sunt roboţi, s-au resimţit cele 120 de minute jucate acum trei zile

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, duminică, după meciul cu Hermannstadt, pierdut cu scorul de 1-2, că jucătorii săi s-au resimţit după partida cu prelungiri şi lovituri de departajare disputată în urmă cu câteva zile în preliminariile Ligii Europa.

“Păcat, am luat două goluri din faze fixe. Puteam fi mai atenţi şi să evităm golurile. Am jucat opt meciuri în trei săptămâni şi cred că s-a resimţit ooarecare oboseală, dar chiar şi aşa cred că puteam evita foarte uşor cele două goluri din cornere. Jucătorii nu sunt roboţi. S-au resimţit cele 120 de minute jucate acum trei zile”, a spus Papură la Look Plus.

De cealaltă parte, Costel Enache s-a declarat încântat de victorie: “E foarte important pentru moralul tuturor. Am schimbat un pic strategia după pauză şi am pus mai multă presiune în jumătatea adversă. Prima repriză nu a fost una care să ne caracterizeze. În repriza a doua am recunoscut ceea ce cer de la ei”.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care a condus cu 1-0. Pentru craioveni este primul eşec din acest sezon, iar pentru sibieni este prima victorie. Oltenii aveau trei victorii, iar Hermannstadt trei înfrângeri.

Au marcat Petrescu ’50 şi Viera ’53 pentru Hermannstadt, respectiv Constantin ‘4 pentru Craiova.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică pe final, în minutul 87 fiind eliminat Viera.