Surpriză în Marea Finală Chefi la cuțite 2022. Gina Pistol a făcut anunțul cu ochii în lacrimi: „Momentele grele fac parte din succesul fiecărui sezon”

Surpriză în Marea Finală Chefi la cuțite 2022. Una dintre cele mai urmărite emisiuni culinare din România se apropie de final. Miercuri, 30 noiembrie, telespectatorii au aflat cine sunt cei trei finaliști ai sezonului 10. Florica Boboi, Adrian Stroe și Raluca Todea se vor lupta pentru 30.000 de euro.

01 dec. 2022, 11:35
Surpriză în Marea Finală Chefi la cuțite 2022. Gina Pistol a făcut anunțul cu ochii în lacrimi: „Momentele grele fac parte din succesul fiecărui sezon”
Surpriză în Marea Finală Chefi la cuțite 2022

Surpriză în Marea Finală Chefi la cuțite 2022. La scurt timp de la anunțul finaliștilor, Gina Pistol a luat pe toată lumea prin surprindere cu o veste neașteptată, a venit cu noi detalii despre Finala care va avea loc joi, 1 decembrie.

Citește și: CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2022. Surpriză uriaşă, cine pleacă acasă cu cecul de 30.000 de euro, s-au dat peste cap toate pronosticurile!

Surpriză în Marea Finală Chefi la cuțite 2022

După ce chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au încurajat finaliștii,  Gina Pistol i-a invitat pe toți concurenții care au făcut parte din sezonul 10 Chefi la cuțite în platoul emisiunii. Finaliștii s-au bucurat să își revadă colegii de la începutul battle-urilor.

Sezonul 10 a fost cu bune și cu rele. Momentele grele fac parte din succesul fiecărui sezon, și momentele frumoase la fel. (…) Și acum sunteți în fața ultimului obstacol, urmează ultima pledoarie pentru titlu și marele premiu”, a spus Gina Pistol înainte de a le da o veste neașteptată concurenților și chefilor.

Aoleu, ce o fi aia?”, a întrebat chef Cătălin Scărlătescu când a văzut-o pe Gina Pistol cu o ramă în mână.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că premiul pe care îl va primi unul dintre chefi este o diplomă cu un mesaj de-a dreptul emoționant, în locul statuii. Aceasta a mărturisit cu lacrimi în ochi că nu poate să citească rândurile de pe foaie, fiind copleșită de emoții.

Citiți voi, că eu nu pot! E prea frumos scris. Hai să văd dacă reziști”, a spus ea. „Diploma este foarte frumoasă, așa la sentiment”, a menționat chef Florin Dumitrescu.

Cine este Florica Baboi de la Chefi la cuțite

Femeia are 37 de ani și este de profesie bucătar, dar și organizator de evenimente la Paris. Ea s-a stabilit în Franța de mai bine de opt ani, însă nu singură, ci alături de partenerul ei de viață. Cei doi au o relație de 21 de ani, se iubesc încă de pe vremea când aceasta era adolscentă.

Soțului meu ar trebui să îi fac un monument, pentru că m-a suportat și mă suportă în fiecare zi. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a mărturisit Florica Baboi, la Chefi la cuțite.

Florica Baboi i-a cucerit pe jurați cu un risotto, însă a ajuns să fie eliminată în bootcamp din cauza unui orez. Ulterior, a revenit în emisiunie datorită unei amulete. Concurenta, la fel ca și ceilalți, luptă pentru a se bucura de titlul de câștigătoare a emisiunii. „Născută pe 10 decembrie și, fiind sezonul 10, cred că voi câștiga eu, e numărul meu norocos”, spunea Florica Baboi în cadrul emisiunii.