Surpriză în showbiz! Doi Faimoşi de la Exatlon formează un cuplu. Femeia a divorţat de soţul ei: „Am ales să ţin secret”

Surpriză mare pentru fanii show-ului Exatlon, doi dintre faimoșii care au participat la Exatlon, sezonul 2, trăiesc, de câteva luni, o frumoasă poveste de dragoste. Deşi nimeni nu se aştepta ca cei doi să se îndrăgostească, inevitabilul s-a produs, iar Faimoşii au dezvăluit totul.

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 06:21

Este vorba despre Mădălina Predoi, care, s-a întors la numele de fată, Vlad, după divorț, și sportivul Ciprian Mariș. Tânăra a dezvăluit totul și a povestit cum a început această poveste de dragoste.

”Noi ne cunoșteam de multă vreme, am dat și BAC-ul împreună cu olimpicii la Râmnicu Vâlcea acum 10 ani dar nu ne-am întâlnit atunci. Interesant este însă că eram în același loc, în același moment! Ne știam din vedere, de la Exatlon dar nu am interacționat până la gala de MMA din 16 decembrie, unde am fost să îi susțin pe el și pe Ion Surdu! Le-am luat un interviu pentru un vlog și acolo s-a întâmplat ceva, a fost chimie pur și simplu! Eu credeam că e doar un luptător și că abia scot două vorbe de la el, dar a fost o surpriză mare să văd  ce om interesant am descoperit!

De la acel interviu a pornit totul, ne-am văzut după gala de MMA și de acolo a început magia! Am ales să țin în secret relația pentru că divorțul meu a fost recent și am vrut să protejez totul! Sunt foarte bine acum, nu mă așteptăm să mă îndrăgostesc sau să am o relație atât de repede, însă e ceva ce nu pot explică în prea multe cuvinte! Mă bucur că trăiesc o poveste frumoasă și că a apărut Ciprian în viața mea acum!”,  a declarat Faimoasa pentru Wowbiz.ro.

La scurt timp după ce fanii au aflat că Mădălina Vlad s-a cuplat cu faimosul Ciprian Mariș de la Exatlon, acesta a postat câteva imagini cu partenera lui și a scris în dreptul lor un mesaj emoționant: ”La mulți ani iubita mea, Îi doresc tot binele din lume, multă fericire, și să avem parte doar de realizări împreuna pentru că te iubesc și voi fi alături de tine toată viața noastră”.

Mădălina Predoi a divorțat de soțul ei

Eu și fostul meu soț am fost iubiți parcă dintotdeauna, eram prieteni de mici, am crescut și am decis să ne căsătorim. Din păcate, iubirea nu a ținut până la adânci bătrâneți, s-a pierdut pe parcurs. Nu am o explicație clară, ce știu însă concret este că, atunci când m-am întors din Dominicană, am decis să mă duc în fața unui notar și să pun capăt mariajului. Este adevărat, decizia era luată de ceva timp în interiorul meu și am zis să acționez. Am împărțit un cățel și două pisici, a spus faimoasa la ”Ștafeta mixtă”.