Surpriză în ziua moţiunii de cenzură. Social-democraţii au venit cu „Superman Cîţu”, în Parlament – FOTO şi VIDEO

Social-democraţii se ţin de glume în ziua moţiunii de cenzură împotriva Guvernului. Astfel, PSD a venit în Parlament cu un manechin ce îl întruchipează pe Superman.

05 oct. 2021, 10:29
Surpriză în ziua moţiunii de cenzură. Social-democraţii au venit cu „Superman Cîţu”, în Parlament – FOTO şi VIDEO

Surpriză în ziua moţiunii de cenzură. În contextul în care premierul Florin Cîțu publicase pe contul de Instagram un videoclip din filmul „Superman Returns”, marți, în ziua moțiunii de cenzură, a fost adus la Parlament un manechin cu Superman de cei de la PSD.

Surpriză în ziua moţiunii de cenzură. Social-democraţii au venit cu „Superman Cîţu”, în Parlament – FOTO şi VIDEO

Premierul Florin Cîțu explicase, într-un interviu, care a fost „povestea” filmulețului cu el în rol de Superman, filmuleț care a făcut valuri pe rețelele de socializare. Florin Cîțu spunea că preferă să posteze lucruri distractive, muzică sau mesaje, ca „un mod de a comunica altfel”. În opinia lui, „lipsa simţului umorului” şi „încleştarea” reprezintă o problemă.

Dragoș Benea susține că „superman Cîțu” îşi va încheia marți „croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forțat”. Social-democrații au dus în Parlament macheta unui superman, care plonjează în cap.

Citeşte şi: Cele trei scenarii pentru moţiunea de cenzură a PSD. Ce opţiuni are Florin Cîţu ca să rămână în fruntea Guvernului
„Astăzi, mantia îl va lăsa, în sfârşit, pe premier din istoria postdecembristă a României: Parlamentul va aproba moțiunea de cenzură, cu un vot a cărui concludență îmi doresc să ne scutească de prea multe comentarii. Silit de împrejurări, Cîțu îşi încheie croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forțat”, a scris Dragoș Benea pe Facebook.

Acesta susține că totul se va întâmpla chiar în Ziua Mondială a Educației, „despre care acest impostor afirma că, alături de Sănătate, reprezintă o propagandă pe care ”.

„După un an în care a pus pe primul loc congresul PNL şi voturile lui Boc de la Untold, nu vaccinarea şi sănătatea compatrioților săi, Cîțu se pregăteşte să plece pe uşa din dos, lăsând în urmă o țară în prag de colaps, cu facturi duble la gaz & energie, cu datoria publică ajunsă la 50% şi perspectiva unei ierni care-i va arde la buzunare pe români”, a mai scris social-democratul pe rețeaua de socializare.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Parlamentarii PSD şi USR, încrezători în şansele moţiunii. „Premierul Cîţu e istorie. Va pleca prin vot democratic”