Surpriza începutului de an în showbiz. Fostul soţ al Mihaelei Cernea s-a recăsătorit la câteva luni de la divorţ: „Ea este soţia mea”

Fostul soţ al Mihaelei Cernea s-a recăsătorit la câteva luni de la divorţ. Pictorul Costin Craioveanu a uimit pe toată lumea când a prezentat-o pe actuala soţie fanilor de pe reţelele de socializare. Bărbatul are doi copii cu solista trupei Class.

05 ian. 2023, 09:51
Surpriza începutului de an în showbiz. Fostul soţ al Mihaelei Cernea s-a recăsătorit la câteva luni de la divorţ: „Ea este soţia mea”
Pictorul Costin Craioveanu a prezentat-o pe actuala soţie

Fostul soţ al Mihaelei Cernea s-a recăsătorit. Într-un mesaj postat pe Instagram, Costin Craioveanu, care a divorțat de Mihaela Cernea în luna septembrie a anului 2021, după un mariaj de mai bine 20 de ani, s-a recăsătorit cu Ada, o tânără pe care și-a dorit să o prezinte lumii întregi.

Citeşte şi: Costin Craioveanu, prima reacţie după ce soţia sa l-a acuzat că a bătut-o. Mihaela Cernea a obținut un ordin de restricție!

Fostul soţ al Mihaelei Cernea s-a recăsătorit

Azi 1.01.23 de ziua Sfântului Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie 22, cu 2 copii frumoși și talentați, cu momente frumoase de iubire și respect, cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party-uri și muzică electronică & underground.

Tatăl meu îmi spunea ca nu poți fi sclav la 2 stăpâni… Am ales acest drum, bun, prost, doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasă și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Vă doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani!????”, a scris Costin Craioveanu pe reţelele de socializare.

În luna septembrie a anului trecut, pictorul a vorbit despre separarea de fosta soție, dezvăluind care a fost momentul în care au semnat actele de divorț.

A fost acum o săptămână. Mai durează nu știu cât, o lună până dau ăștia răspunsul. Habar nu am. Nu știu cum dau sentința, mai durează o lună, o lună jumătate. Da (n.r. am semnat), dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. Este un capitol încheiat. Asta e”, spunea Costin Craioveanu.