Surpriză la iUmor! Florin Dumitrescu va fi cel de-al patrulea jurat

Surpriză la iUmor! În cea de-a doua ediţie a emisiunii de la Antena 1, Florin Dumitrescu se va alătura la masa juriului, alături de Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo. Bucătarul va avea parte și de tratamentul iUmor, roastul acid oferit de persoane apropiate acestuia.

17 feb. 2022, 08:19
Surpriză la iUmor! Florin Dumitrescu va fi cel de-al patrulea jurat
Surpriză la iUmor

Surpriză la iUmor! În ediția de duminică, cei patru jurați vor fi surprinși de numerele inedite de umor pe care concurenții le-au pregăt pentru a-i impresiona și a merge la votul publicului.

Surpriză la iUmor

Ce va fi intresant este că pot să mă transpun în toată această poveste, pot să mă uit live la ceea ce în mod normal vedeam din canapea, la televizor sau pe Youtube. Mi-a plăcut și pot vota în consecință. Consum genul acesta de divertisment, stand-up și momente amuzante”, a declarat juratul.

În ediția de duminică, de la ora 20:00, cei patru jurați vor fi surprinși de numerele inedite de umor pe care concurenții le-au pregăt pentru a-i impresiona și a merge la votul publicului.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei. Ce a păţit juratul de la iUmor: „A fost pură răzbunare”

Dan Badea, înlocuit la iUmor

Explicaţia celor de la Antena 1 este foarte simplă, actorul de stand-up comedy a fost nevoit să se carantineze împreună cu soţia, în vacanţă, şi nu poate ajunge când încep filmările.

Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, a fost nevoit să se carantineze în vacanţa exotică în care se afla alături de soţia sa. Întrucât filmările iUmor erau pe cale să înceapă, cea care a răspuns invitaţiei de a prezenta emisiunea alături de Şerban Copoţ a fost Ilona Brezoianu.”, au spus cei de la Antena 1, potrivit Paginademedia.ro.

Ilona Brezoianu este foarte încântată că îl va înlocui pe Dan Badea, până când ajunge în ţară, şi spune că a mai prezentat alături de Şerban Copoţ, aşa că nu îşi face mari probleme.

Îmi place foarte mult idea de a prezenta iUmor, mai ales că eu şi Şerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1) şi avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution.

Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context faţă de cum îl ştiam până acum. Un alt element surpinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni, s-au făcut şi glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată.

Mi-e dor de Dan Badea în emisiunea asta şi sigur el este cel mai potrivit acestui context, dar am zis să fac o faptă bună şi să îl ajut la nevoie, aşa că o să vin cu ceva în plus pentru cei de acasă.

Sper ca prezenţa mea aici să fie o surpriză plăcută pentru telespectatori şi aş vrea să fac schimb cu Dan, când se întoarce el la emisiune să plec eu în vacanţă într-o ţară exotică”, a spus Ilona Brezoianu, potrivit sursei menţionate mai sus.