George Tănase, invitat special la iUmor, sezonul 12: „Sunt şase ani de când am venit prima dată aici”

George Tănase, invitat special la iUmor, sezonul 12. Emisiunea de la Antena 1 va avea multe schimbări, începând de la masa juriului, până la prezentatori. Telespectatorii vor putea urmări sâmbătă seară, de la 20.00, prima ediţie din acest sezon.

10 feb. 2022, 16:34
George Tănase, invitat special la iUmor, sezonul 12: „Sunt şase ani de când am venit prima dată aici”
George Tănase, invitat special la iUmor

George Tănase, invitat special la iUmor, sezonul 12. Concurentul va deschide seria invitaţilor speciali. Actor de comedie și stand-upper, acesta este obișnuit cu scena de la „iUmor” atât în calitate de concurent, cât și de invitat special, iar de această dată a pregătit un număr inedit de stand-up, care a făcut deliciul tuturor celor prezenţi în sală.

George Tănase, invitat special la iUmor, sezonul 12

Concurentul va deschide seria invitaţilor speciali. Chiar dacă este obișnuit să facă stand-up, emoțiile de pe scena „iUmor” rămân la fel de mari la fiecare reprezentație.

E o bucurie să fiu aici, pentru că zilele astea s-au împlinit şase ani de când am urcat prima dată pe această scenă! Vă mulţumesc pentru emoţii, în continuare sunt la fel!”, spune George juraţilor.

Momentul său i-a cucerit pe toţi cei prezenţi la filmare, Şerban Copoţ mărturisind: „Este unul dintre preferaţii mei, am râs isteric!”.

Citeşte şi: Schimbări la masa juriului iUmor. Două actriţe se alătură noului sezon

Dan Badea, înlocuit la iUmor

Un nou sezon este pregătit să apară pe micul ecran, 11 februarie, de la 20.30. Antena 1 anunţă schimbări în echipa de prezentatori. Alături de Şerban Copoţ nu va mai fi Dan Badea, ci actriţa Ilona Brezoianu.

Explicaţia celor de la Antena 1 este foarte simplă, actorul de stand-up comedy a fost nevoit să se carantineze împreună cu soţia, în vacanţă, şi nu poate ajunge când încep filmările.

Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, a fost nevoit să se carantineze în vacanţa exotică în care se afla alături de soţia sa. Întrucât filmările iUmor erau pe cale să înceapă, cea care a răspuns invitaţiei de a prezenta emisiunea alături de Şerban Copoţ a fost Ilona Brezoianu.”, au spus cei de la Antena 1, potrivit Paginademedia.ro.