Surpriza LIDL pentru toţi românii, de azi e la raft. Produsele ieftine pe care se vor bate toţi!

LIDL Romania a anuntat chiar zilele trecute faptul ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de produse cu specific sud-american in oricare dintre magazinele sale.

21 iun. 2022, 08:57
Surpriza LIDL pentru toţi românii, de azi e la raft. Produsele ieftine pe care se vor bate toţi!

LIDL Romania surprinde pe toata lumea cu un anunt extrem de interesant pe care l-a facut pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa faca schimbari in magazinele sale si sa le ofere clientilor produse in stil andaluz incepand de astazi. Vorbim despre o serie speciala de produse pe care cei de la LIDL Romania le ofera clientilor din toata tara chiar incepand de acum, ele fiind alese special pentru a oferi o varietate mai mare pentru romanii dornici sa profite de oferte.

LIDL Romania a anuntat chiar zilele trecute faptul ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de produse cu specific sud-american in oricare dintre magazinele sale, ele venind ca noutati absolute din moment ce pana acum nu au fost oferite de catre companie. Acum vedem ca si produsele in stil analuz sunt disponibile la LIDL Romania pentru oricare dintre clientii care sunt interesati de oferte, si exista destule produse de care oricine poate sa beneficieze, daca este cu adevarat interesat de asta.

Prognoza meteo vara 2022. Elena Mateescu: „Este posibil să avem cea mai secetoasă vară din istorie”

LIDL Romania are pentru clientii din intreaga tara Creveti White Tiger, mezeluri iberice, JAmon de Bellota, brandy de Jerez Solera Reserva, masine negre de Aragon, tarta cu migdale in stil andaluz, masline Gordal, si alte tipuri de produse foarte interesante. Schimbarile pe care LIDL Romania le-a facut pentru a aduce aceste produse in magazinele sale din toata tara sunt foarte interesante, mai ales ca vorbim despre noutati pe care lantul de supermarket-uri le-a tinut ascunse pana in momentul de fata.

LIDL Romania ofera toate aceste produse pentru clientii din toata Romania fara a fi nevoie sa folosim cardurile LIDL Plus pentru a ne face cumparaturile, deci totul este disponibil “la liber” pentru oricare dintre clientii din toata tara, daca este interesat de acest lucru. Avand in vedere distributia acestor produse in toate locatiile din tara, puteti sa le achizitionati de oriunde doriti, fara vreo problema, asa ca trebuie doar sa mergeti intr-un magazin al LIDL Romania si sa cumparati orice va intereseaza pentru a va bucura de produse.

LIDL Romania are la vanzare aceste produse doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti interesati de toate aceste oferte, ar trebui sa le cumparati cat sunt disponibile, inainte sa dispara in totalitate din oferta lantului de supermarket-uri din tara noastra.

Produsele Lidl România pe care se vor bate toți clienții. 5 dispozitive ieftine pentru grădină în oferta Lidl de săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta, selecția de gadget-uri disponibilă în oferta Lidl este concentrată pe dispozitive pentru în grădină, utile în special vara.

Mare atenție, români! Lidl retrage acest sortiment de semințe. Dacă l-ați cumpărat deja sunteți sfătuiți să-l returnați
Mai exact, săptămâna aceasta retailer-ul pune la dispoziție tuturor oferte deosebite la dispozitive pentru grădină. Cu siguranță majoritatea românilor adoră ca în zilele de vară să se retragă la țară sau să aibă grijă de propria grădină din fața blocului sau din curtea proprie.

Pentru montat pe perete, afară, Lidl oferă și un reflector LED cu energie solară și senzor de mișcare. Acesta ar trebui să ofere o lumină destul de puternică pentru un soi de „lumină de veghe” pentru exterior, la 150 de lumeni și integrează un senzor de mișcare cu rază între 5 și 8 metri, similar cu cel de pe dispozitivul anti-animale. Și acest model este rezistent la ploaie, cu certificare IP44. Reflectorul costă doar 49,99 lei, deci cumpărarea și instalarea mai multor astfel de lumini nu va fi foarte scumpă.

De asemenea, o foarfecă electrică cu acumulator, pentru întreținerea gazonului sau arbuștilor. Ea este perfectă și pentru tunderea gardului viu. Costă 99.99 de lei și poți tăia cu această și crengi de maximum 8 mm.

O veste bună este și pentru cei care vor să scape de buruienile care nu arată bine deloc. Poți apela astfel la Motocoasa 3 în 1 pe benzină de la Parkside, cu motor în 2 timpi și motor de 42,7 cc cu putere de 1,8 cp.

Mai mult decât atât, pe rafturile Lidl România vei putea să găsești și un dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea animalelor. Acesta este produs de Parkside. Are o alimentare cu energie solară și cuprinde un senzor de mișcare.

Prețul său este de 54.99 de lei. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru insecte dacă vrei să te bucuri de serile de vară la curte. Ai la elegere acum un dispozitiv UV anti insecte cu o putere de 4,7W și un cablu de 1,5 metri și vine în două variante, cu corp paralelipipedic, sau corp cilindric.

Îl poți achiziționa din magazine la 54.99 de lei. În selecție mai este în prim-plan și un reflector LED cu energie solară și senzor de mișcare la prețul de 49.99 de lei.