Abia împodobiseră pomul de Crăciun și se bucurau de atmosfera de sărbători. La scurt timp, familia a avut parte de un adevărat șoc! De necrezut ce au găsit în jurul bradului

Surpriză neplăcută pentru o familie care se bucura de atmosfera de sărbători. Abia împodobiseră bradul și erau tare încântați de cum a ieșit. Veselia a fost înlocuită brusc de panică.

08 dec. 2020, 18:00
Abia împodobiseră pomul de Crăciun și se bucurau de atmosfera de sărbători. La scurt timp, familia a avut parte de un adevărat șoc! De necrezut ce au găsit în jurul bradului

Surpriză neplăcută! Șocant ce a găsit o familie sub bradul de Crăciun

O femeie din Australia, mamă a trei copii, a tras o adevărată sperietură atunci când a observat că în jurul bradului împodobit de Crăciun era înfășurat un șarpe. A intrat în panică și a fugit la vecini pentru a cere ajutor.

Nu a avut prea mult noroc fiindcă și vecinul s-a speriat îngrozitor când a văzut șarpele și a început să țipe. În cele din urmă, au reușit să dea reptila afară din casă cu ajutorul specialiștilor.

”Când am venit acasă, fiica mea a început să strige, m-am uitat la brad și șarpele stătea drept și înfășurat în jurul copacului. Am dat telefon la experții care se ocupă de așa ceva și am stat cu ochii pe șarpe timp de 40 de minute. Dacă îți scapă nu îl mai găsești”, a povestit femeia, potrivit DailyStar.

Șerpii sunt destul de des întâlniți în Australia și nu e prima dată când femeia trece printr-o astfel de experiență. De-a lungul timpului s-a mai trezit și cu alte reptile în casă, dar de fiecare dată a rămas șocată. Ultima dată a găsit un șarpe sub canapea.

„Sunt șerpi peste tot. Suntem înconjurați!”

„Există șerpi peste tot în Sydney. Suntem înconjurați de parcuri naționale și casa mea se află în apropierea unor tufișuri. Am găsit recent un șarpe sub canapea, iar apoi nu l-am mai putut găsi nicăieri”.

Înainte de a se muta în Australia, Rachel, în vârstă de 42 de ani, locuit în Birkenhead, un oraș din Marea Britanie, unde nu avea parte de astfel de peripeții.

„M-am mutat în Australia când aveam 19 ani. Inițial intenționam să rămân doar un an pentru a studia la facultatea de actorie. Mereu am vrut să mă întorc înapoi acasă, dar apoi am mai rămas un an, apoi încă unul, apoi m-am căsătorit, am divorțat, am rămas cu trei copii”.

Amintirile mele din copilărie despre oameni și locuri din UK sunt lucrurile care m-au ținut întreagă”, a mai povestit Rachel.

Citește și Scrisoare emoționantă a unei fetițe de opt ani pentru Moș Crăciun: „Poți să-l faci pe COVID să-și facă bagajele și să plece pentru totdeauna?”