SURPRIZĂ. O femeie a confundat mascaţii de la DIICOT cu striperii

O femeie a confundat mascaţii sosiţi la uşă cu nişte striperi şi a deschis plină de entuziasm. În realitate, procurorii DIICOT veniseră să facă percheziíi la pensiunea familiei pentru trafic de droguri.

16 mart. 2016, 06:51
SURPRIZĂ. O femeie a confundat mascaţii de la DIICOT cu striperii

O femeie din satul Cărpiniş, județul Timiș, a cărei casă a fost percheziționată după ce procurorii DIICOT au descoperit că fiul ei face trafic cu cannabis, a avut o reacție uluitoare când i-a văzut pe agenții mascați.

Tânărul, student în anul 5 la Facultatea de Medicină din Târgu Mureş trafica droguri, iar mama lui se ocupa de creşterea plantelor din care fiul obţinea stupefiantele. Studentul venea sistematic acasă pentru a se aproviziona cu cannabis pe care îl vindea apoi, în Târgu Mureş. Acolo, tânărul locuia cu chirie într-un apartament, împreună cu un alt bărbat, apartament în care procurorii DIICOT Braşov au descins şi, în prezenţa celor doi, l-au prins în flagrant pe unul dintre consumatori, cercetat sub control judiciar. În locuinţă s-au găsit un kilogram de cannabis şi 30 de pastile de ecstasy, potrivit libertatea.ro.

Anchetatorii braşoveni au descins pe 8 Martie şi la pensiunea deţinută de mama studentului, în satul Cărpiniş. Surse susţin că, în momentul în care femeia i-a văzut pe mascaţi intrând în pensiune, a fost convinsă că fiul i-a pregătit o surpriză de Ziua Femeii. Mai exact, că este vorba despre stripperi deghizaţi în mascaţi.

Mama, fiul ei, dar şi bărbatul cu care acesta locuia în chirie au fost arestaţi pentru trafic de droguri.

Citeşte şi Droguri de 21 de milioane de euro, găsite într-un autocar plin cu copii