Surpriză pe terenul de baschet. Un copil curios a întrerupt un meci VIDEO

Un copil în vârstă de 4-5 ani a scăpat de sub supravegherea tatălui şi a înşelat vigilenţa stewarzilor, pătrunzând pe teren la un meci din campionatul american al colegiilor.

01 feb. 2013, 15:53
Surpriză pe terenul de baschet. Un copil curios a întrerupt un meci VIDEO

Mânaţi de interse comerciale, măcinaţi de dorinţa de răzbunare sau pur şi simplu doar pentru a se face remarcaţi unii spectatori întrerup câteodată partidele la care asistă, întrând în suprafaţa de joc.

Stewarzii acordă o atenţie deosebită posibililor turbulenţi, însă mai nimeni nu ia în calcul faptul că că un copil de câţiva ani poate întrerupe el singur un joc de baschet. Asta poate pentru că acesta este mânat pe teren doar de curiozitate. Astfel, într-una din ligile importante ale baschetului de peste Ocean, campionatul colegiilor (NCAA), partida dintre Baylor Bears şi Oklahoma Sooners a fost întreruptă de apariţia în goană pe teren a unui puşti, scăpat de sub atenţia tatălui.

Incidentul a fost considerat amuzat atât de jucători cât şi de utilizatorii de internet, clipul adunând aproape o jumătate de milion de vizualizări pe Youtube, în mai puţin de două zile de la postare.