SURPRIZĂ pentru cei care călătoresc cu linia turistică a RATB, în weekend. Ce vor găsi în autobuzele supraetajate

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) îi anunţă pe călători că, în seara zilei de duminică, 11 septembrie 2016, un autobuz de pe linia turistică Bucharest City Tour le va oferi o surpriză.

09 sept. 2016, 09:31
SURPRIZĂ pentru cei care călătoresc cu linia turistică a RATB, în weekend. Ce vor găsi în autobuzele supraetajate

Cei care se vor călători cu autobuzul pregătit de membrii Asociaţiei Arta Nu Muşcă vor găsi pe geamuri şi pe scaune scrisori motivaţionale (plicuri sigilate, în care vor fi scrise caligrafic mesaje pozitive), cu scopul de a însufleţi publicul pe circuitul turistic.

Tot pentru o bună dispoziţie, pe platforma superioară, Muse Quartet va oferi un concert de muzică clasică.
Autobuzul astfel împodobit va pleca la ora 18, pe traseul: Piaţa Presei – Muzeul Satului – Arcul de Triumf – Piaţa Victoriei – Piaţa Revoluţiei – CEC – Palatul Parlamentului – Piaţa Unirii, cu întoarcere la: Universitate – Piaţa Romană – Piaţa Charles de Gaulle – Parc Herăstrău – Muzeul Satului – Piaţa Presei.

Prin efort propriu, membrii asociaţiei au pregătit 200 de epistole cu sigiliu, adresate călătorilor cu scopul de a le aduce un zâmbet. De asemenea, fiecare destinatar este încurajat să păstreze scrisoarea sau să transmită bucuria către un alt călător.

Un eveniment similar a avut loc şi la sfârşitul lunii iunie, când călătorii de pe linia tramvaiului 1 au fost întâmpinaţi dimineaţa tot cu scrisori motivaţionale pe scaune. DETALII, AICI.