SURPRIZĂ pentru călătorii RATB. Ce vor găsi marţi dimineaţă în tramvai

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă că, în dimineaţa zilei de marţi, 28 iunie 2016, cei care vor călători cu tramvaiul de pe linia 1 vor avea parte de o surpriză.

27 iun. 2016, 09:46

Astfel, persoanele care vor urca în tramvaiul pregătit de membrii Asociaţiei Arta Nu Muşcă vor găsi pe
geamuri şi pe scaune scrisori motivaţionale (plicuri sigilate, cu menţiunea „Curaj, deschide!”, în care vor fi scrise caligrafic anumite mesaje), cu scopul de a însufleţi publicul în drumul spre serviciu sau spre diverse alte destinaţii.

Un tramvai astfel împodobit va pleca pe linia 1, la ora 8, de la Depoul Dudeşti, urmând traseul: Calea Dudeşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Bd. General Vasile Milea, Bd. Timişoara, Str. Progresului, Str. Constantin Istrati, Şos. Viilor, cap de linie Şura Mare.

Prin efort propriu, membrii asociaţiei au pregătit 300 de epistole cu sigiliu, adreate călătorilor RATB, cu scopul de a le aduce călătorilor un zâmbet. De asemenea, fiecare destinatar este încurajat să păstreze scrisoarea sau să transmită bucuria către un alt călător.

Citeşte şi RATB schimbă macazul! Ce vom auzi în timpul călătoriei cu tramvaiul, în Capitală

Un aveniment similar a fost organizat, recent, şi la metrou. Astfel, 700 de scrisori au fost pregătite, într-o zi din martie 2016, pentru călătorii din subteranul Capitalei.

Acestea au fost puse pe scaunele din două trenuri: unul de pe magistrala Berceni – Pipera și celălalt de pe Preciziei – Anghel Saligny.