Surpriză pentru pasionaţii de călătorie! Puteţi închiria o insulă privată pentru o săptămână, cu doar 36 de lire de persoană

Cine nu şi-ar dori să se relaxeze pe o insulă care îi aparţine în totalitate timp de o săptămână? Ei bine, visul frumos, aparent imposibil, ar putea deveni realitate mai uşor decât aţi crede.

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 07:41
Surpriză pentru pasionaţii de călătorie! Puteţi închiria o insulă privată pentru o săptămână, cu doar 36 de lire de persoană

Pentru un timp limitat şi pentru 2.000 de dolari (aproximativ 1533 de lire sterline) vă puteţi petrece o vacanţă de vis pe coasta din Marathon, Florida. Oferta e valabilă pentru perioada 14 – 21 noiembrie.

Dacă şase oameni aleg să plece împreună, acest lucru ar înseamna 255.50 de lire sterline de persoană pentru o săptămână. Mai exact, 36.50 de lire sterline pe noapte.

Pentru o vacanţă în trei ar însemna 73 de lire sterline pe noapte de persoană. Iar dacă alegeţi să mergeţi în cuplu ar însemna 109 de lire sterline pe noapte, de persoană, potrivit Metro.

Costurile normale de rezervare a insulei pentru o săptămână ajung la 9.500 de dolari (aproximativ 7.282 de lire sterline).

Insula include o casă de 5.000 de metri pătraţi, o piscină, un şanţ şi un heliport.

De asemenea, pe insulă aţi avea un bucătar privat care v-ar găti o cină de Ziua Recunoştinţei şi vă este asigurat drumul cu barca până pe insula numită East Sister Rock. O cabană de oaspeţi cu două paturi, aflată pe insulă, e perfectă pentru un cuplu.

Casa principală e echipată cu o masă de biliard, cu bucătărie, cameră de zi cu şemineu, tv, canapea, trei dormitoare şi două băi. Puteţi avea acces la caiac, puteţi lua lecţii de kiteboarding sau puteţi lua o barcă pentru a vedea recifele de corali.