Surpriză pentru poliţişti după un apel privind sechestrarea unei persoane în Bucureşti. Au dat peste o petrecere cu zeci de participanţi

Polițiștii bucureșteni care au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică la un apel privind sechestrarea unei persoane au avut parte de o surpriză. Când au ajuns la locul indicat de presupusa victimă au dat peste o petrecere la care participau 26 de persoane.

27 dec. 2020, 11:49
Surpriză pentru poliţişti după un apel privind sechestrarea unei persoane în Bucureşti. Au dat peste o petrecere cu zeci de participanţi

Polițiștii descind peste românii care fac petrecere de Sărbători fără să respecte regulile anti-COVID-19. În doar două zile, s-au dat sute de amenzi. Cele mai mari sancțiuni, în valoare totală de 25.000 lei, s-a aplicat într-un club din Capitală, unde oamenii legii au găsit 26 de persoane care sfidau orice restricție. S-a întâmplat duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00. Organizatorul petrecerii s-a ales cu dosar penal pentu infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

„În dimineaţa de 27.12 In jurul orei 04.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 10 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că la o adresă din zona sa,  într-o societate comercială (club) se află o persoană lipsită de libertate în mod ilegal. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti, care în urma verificarilor efectuate, au identificat persoana in cauză şi au stabilit că cele sesizate nu se confirmă”, a transmis Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a mai precizat că „întrucât in incinta clubului poliţiştii au stabilit că era în desfăşurare o petrecere la care participau 26 de persoane. Au dispus închiderea evenimentului şi sancţionarea contravenţională a tuturor participanţilor, cuantumul amenzilor fiind în valoare de 25.500 lei”.

Citeşte şi: Orgie sexuală, în plină pandemie! Petrecerea avea loc chiar în fața unui spital