Surpriză! S-a aflat cine este noul Burlac de la Antena 1. Îl cunoaşte toată lumea după ce a participat la Insula Iubirii

Surpriză pentru fanii show-ului Burlacul, care se va relua la Antena 1, după câți ani buni de pauză. Răzvan Fodor va fi prezentatorul emisiunii, iar Burlacul pe care îl așteaptă toată lumea este nimeni altul Andi, fosta ispită de la Insula Iubirii.

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 17:47

Inițial, s-a zvonit că Jador ar urma să primească acest job, însă Andi a fost ales, potrivit Viva.ro, care citează redactia.ro.

Citeşte şi Insula iubirii 2019. Un concurent şi-a îndeplinit cea mai mare fantezie. Avem imaginile, a intrat în cameră pe geam

Andi a devenit cunoscut datorită emisiunii Insula Iubirii, acolo unde a reușit să o seducă pe Hannelore, cea care era căsătorită cu Bogdan.

Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi‘, a povestit Andi la momentul despărțirii de Hannelore.